Scribblenauts, uzun bir süreden sonra Showdown ile bizimle olacak

Mehmet Atilla Turan 18.01.2018 - 18:40
Tekrar hoş geldin Maxwell!
Scribblenauts serisi, belki de en gelişmiş ve farklı yöntemlerle çözülebilen yapboz oyunlarından birisi olarak sayılmaktadır. Yaşanan sorunların başka türlü bir çok çözümü olması ile beraber yapım aslında tekrar oynama isteğini her zaman uyandırıyor. Yapımcı Warner Bros. ise hayranlarını sevindirecek bir haberle karşımıza çıktı. Scribblenauts evrenini geliştirmek ve canlı tutmak isteyen yapımcı Warner Bros. "Scribblenauts Showdown"ı oyunculara tanıttı.

Bu sefere sorunlar çözmek yerine atışıyoruz

Scribblenauts, temelinde karşılaştığımız sorunları çözmek gibi basit bir konsepte sahiptir. Belirli bölümlerde yardıma ihtiyacı olan kişilere, sahip olduğumuz sihirli not defteri ile anında yazdığımız maddeler karşımızda beliriyor ve sorunlara kolaylıkla müdahale edebiliyoruz. Scribblenauts, aynı zamanda yazdığımız sıfatları da kolayca anlayabiliyordu, yani yazdığımız veya belirttiğimiz kelimenin başıma bir sıfat koymak, genelde yarattığımız maddenin şeklini veya gerçek anlamda sıfatını değiştirebiliyordu.

9 Mart 2018 tarihinde çıkacak olan Scribblenauts Showdown ise hem aynı konseptte ilerliyor, hem de farklı yönlere adım atıyor. Showdown'da, bir nevi yarattığımız maddeler ile kapışacağız ve rakibimizi yenmeye çalışacağız. Warner Bros, yayınladıkları videoda bu temayı kolayca oyunculara aktarabiliyor.

Scribblenauts Showdown, PS4, Xbox One ve Switch platformlarında satışa sunulacak. Warner Bros.'un neden bir PC uyarlaması yapmadığı ise kafalarda soru işareti bıraktı.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 00:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni bir Scribblenauts oyunu yakın zamanda bizlerle olacak
İlginizi Çekebilir