Yeni James Bond siyahi biri veya kadın karakter olabilecek mi?

Furkan Güler 30.12.2017 - 12:16
Bond filmlerinin ana karakter figürü değişebilir.

James Bond filmleri muhtemelen Hollywood'un ortaya koyduğu en fantastik ve seyir zevki yüksek ajan filmleri olabilir. Her bir filminde aksiyon dozajını oldukça yüksek tutan James Bond filmlerinin yapımcısı olan Barbara Broccoli, yeni Bond filmleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Dünya üzerinde milyonlarca takipçisi bulunan film serisi için Broccoli, Bond karakterinin gelecekte kadın veya siyahi biri olabileceğini belirtti.

Bond filmlerinde köklü bir değişiklik yaşanabilir

Bunun üzerine James Bond filmlerinin hayranları Broccoli'ye kızarken daha sonrasında ünlü yapımcı yeniliklere açık olduklarını belirttiler. Şahsen yıllar içerisinde seyirciye sunulan Bond figürünün bir filmde aniden değiştirilmesi kararına son derece karşıyım. Son olarak Hayalet Avcıları'nda karşımıza çıkan figürlerden sonra seyircilerin tepkisinin devamlı olarak olumsuza kaçtığını biliyoruz.

Ayrıca Kuzey Amerika topraklarında süre gelen politik doğruculuğun bu sefer de James Bond'u vuracak olması işleri daha da ilginçleştiriyor. Ünlü film serilerine  siyahi veya eşcinsel karakterleri zorla sokan yapımcılar, acaba Yüzüklerin Efendisi'ni bugün çekselerdi Frodo'yu siyahi ve Sam ile aşk yaşayan bir karakter olarak gösterirler miydi? Oldukça merak ediyorum.

Yorumlar 16
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 22:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.01.2018 11:36
Aman James Bond'u olsun standart bırakın.Irkçı değilim ama zenci Bond istemem.Kadın bondvari filmleri hele hiç sevmem değil Bondun kendisini kadın olarak benimseyelim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.01.2018 00:00
bu batıyı politik doğruculuk yıkacak. Adamlar sırf politik doğruculuk için tarihi,kültürlerini herşeylerini değiştirecekler.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.12.2017 20:13
Aah ahh inadına zenci dememeye çalışan bir basın.. Zenci arapça siyahi farsçadır. İkisi de aynı anlama gelmekle beraber zenc siyah demektir. Zenciyi hakaret sanan insanlar kuvvetle muhtemel "fuck you"yu da "Allah kahretsin" sanmaktadırlar galiba.
MK Okuru
MK Okuru 1.01.2018 23:14
bunkar hep altyazılı filmler yüzünden oldu. Nigga kelimesini zenci diye çevirdiler, black people gibi kelimeleri siyahi diye çevirdiler, bizim safolozlarda inandı :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.12.2017 20:08
Ya arkadaş bir kadın ile bir erkek neden demiyorsunuzda hep siyahi diye ayrım yapıyorsunuz dışarıdada böyle normal birini sorduğunda insanlar hangisi ya dediğinde sitahi olan yerine mesela şu şapkalı olan vb şeyler kullansak daha hoş olmazmı zenci neyse siyahide aynı ırkçılığı yansıtmakta lütfen...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.12.2017 11:48
Lanet social justice wariors saçmalığı
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Bond, siyahi biri veya kadın olabilir
İlginizi Çekebilir