Yayımlanan videoya göre Doom 4 hakkında çok daha fazlasına önümüzdeki ay gerçekleşecek QyarkeCon'da sahip olacakğız. Wolfenstein: The New Order'ı önceen sipariş edenler, oyunun betasına girmeye hak kazanmışlardı. Sipariş etmeyenler ise oyunun çıkışını beklemek zorunda. Videonun sonunda bizleri oyun tarihinin en korkunç boss'u olan The Cyberdemon'u görüyoruz.
Yeni Doom oyunu PC, Xbox One ve PS4 için geliştiriyor. İyi seyirler.
Yorumlar (6)
<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>11.06.2014 17:20:00 - MK Okuru demiş ki:</b><br>doom ve half life tarihin ennnnn çoook abartılan 2 oyunu. 2 oyun da yeni oyunlar çıkarsa 2si de bomb</font></td></tr></table><br></center> abartılmayı her türl hakesen 2 oyundurlar kendileri
<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>11.06.2014 14:44:00 - freeasya demiş ki:</b><br>wolfenstien gibi kötü bir grafikle yola çıkılmaz umarım. doom efsaneydi ve görüntünün üzerindede yoğunlaşılması lazım</font></td></tr></table><br></center> wolfenstienin Grafiklerinin nesi kötü, o oyunu ultra ayarda oynayabilecek pcye bile sahip değilsindir Allah bilir,nasıl bir göz var sizde arkadaş, gözünüz mü doymuyor ne istiyorsunuz ki daha :)
Fıs.
Eğer bugün Call of Duty, Crysis, Bioshock gibi başarılı görsellere ve senaryolara sahip oyunları severek oynadıysak, bunları John Carmack'ın gelişmesinde öncülük ettiği teknolojilere , Valve'ın geliştirdiği half-life serisine ve bu oyunun modlarına borçluyuz. Olaya bu açıdan bakmakta yarar var.
Cyberdemon gördüm orada.Super shotgun'ı çeker vururuz..
Cyberdemon gördüm orada.Super shotgun'ı çeker vururuz..