Oyuncuları heyecanlandıran yeni Dragon Age oyunu geliyor!

Furkan Güler 7.12.2018 - 07:17
Yolculuk başlasın.

Video oyun dünyasının en tecrübeli ekiplerinden bir tanesi olan BioWare, önümüzdeki aylarda oyuncuların karşısına Anthem ile çıkacak. Şu anda Anthem projesi üzerinde çalışmaya devam eden BioWare, sürpriz bir şekilde The Game Awards töreninde yeni Dragon Age oyununu duyurdu. Yeni oyundan kısa bir fragman yayınlayan geliştiriciler, oyuncuları oldukça heyecanlandırdı. Dragon Age: Inquisition ile birlikte oyuncuları güzel bir maceraya çıkartan geliştiriciler, farklı mekanikleri oyun üzerinde denemişti.

Yeni Dragon Age oyunu nihayet duyuruldu

Oyunun tam adını açıklamayan BioWare, muhtemelen yeni Dragon Age oyununu bir sonraki nesil konsollara saklıyordur. Yeni Elder Scrolls oyununun da yeni nesil konsollara çıkacağı açıklanmıştı. Bakalım yeni nesilde Elder Scrolls ve Dragon Age arasında nasıl bir rekabet göreceğiz? Merak ediyoruz.

Rol yapma açısından derin mekaniklere sahip olan Dragon Age'in bu kez bizlere neler sunacağını merak ediyoruz. Son olarak Dragon Age: Inquisition'ın, 2014 yılında oldukça benzer bir video ile duyurulduğunu belirtelim. Umarız EA Games, BioWare'a oyunun geliştirilme aşamasında pek fazla karışmaz ve güzel bir oyunlar karşılaşırız.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 17:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.12.2018 02:00
alakasız gözükebilir ama tüm elder serisini oynamış biri olarak skyrim e steam de 500 saatimi verdim bir okadar ps3 yılların da yeni fallout 76 faciasından sonra tüm umutlarım yıkıldı umarım bethesda bu yanlışlarını elder da yapmaz ve muhteşem seri mahvolmaz
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.12.2018 20:03
Solas'ı terorist bası olarak göreceğiz anladığım kadarıyla.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Dragon Age oyunu geliyor!
İlginizi Çekebilir