Yeni Forza oyunu duyuruldu

Furkan Güler 16.04.2019 - 17:21
Seri genişliyor.

Xbox tarafının sevilen oyunu Forza serisine ait yeni bir oyun daha duyuruldu. Son olarak Forza Horizon 4 ile oyuncuların karşısına çıkan seri, bu PC ve mobil platformda boy gösterecek. Forza Street adını alan yeni oyun, mobilde bulunan Asphalt serisine benziyor. Oyunculara gerçekçi bir sinematik yarış oyunu sunacağını belirten yapımcılar, yarışları hızlı tüketilebilir bir biçimde tasarlayacak. Uzun yarışların yanında 1 dakikanın altında biten yarışların da bulunacağı yapım ilk olarak PC platformuna çıkıyor. Forza Street, PC platformundan sonraysa iOS ve Android platformuna aynı anda çıkacak.

Yeni Forza oyunu duyuruldu

Mobil oyun sektörü günden güne gelişirken Forza serisinin bu gelişime tepkisiz kalması beklenemezdi. Ayrıca mobilde oldukça büyük bir oyuncu kesimine hitap eden yarış oyunları arasına Forza'nın da katılması rekabeti yükseltecektir. EA Games'in, Need for Speed'i mobile uyarlamasıyla oyuncular son zamanlarda telefonda da yarış oyunu oynamaya başlamıştı.

Bakalım Forza serisi, mobil platformda Forza Street ile birlikte başarılı olacak mı? Mikro ödemelerinde bulunacağını tahmin ettiğimiz oyunun çıkış tarihi henüz açıklanmadı.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 01:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2019 18:58
oyantıcıyı değiştirdiğiniz için çok teşekkür ederim, seviliyorsunuz <3
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Forza oyunu duyuruldu
İlginizi Çekebilir