Yeni Guitar Hero oyunu duyuruldu!

Çağlar Avcıl 15.04.2015 - 09:19
Oyunun tasarımı ve gitarları baştan aşağı yenilendi
Uzun zamandır yeni nesil konsollar için beklediğimiz ve artık yeni nesil ile modası geçti mi acaba diye sorguladığımız Guitar Hero, 2015’de muhteşem bir dönüş gerçekleştiriyor. Rock Band’e nazaran Guitar Hero yeni gitarlarında bir modfikasyona gitti ve artık gitarlar 2 perdeli ve her perdede 2'şer notaya sahip olarak yeni bir tasarımla karşımıza çıkıyor.

Bunun yanı sıra oyuna girdiğiniz zaman eskisi gibi oyunda seçeceğiniz avatarlarla karşılaşmayacaksınız. Onun yerine oyunu birinci kişi bakış açınızdan gördüğünüz canlı bir atmosfer sağlanıyor. Canlı diyoruz çünkü artık animasyonlar yerine tüm görsellik gerçek oyuncular ve video kayıtlarıyla sağlanmış durumda. Oyunun tanıtımı yapılan videolarında görüldüğü üzere bu oyuna muhteşem bir hissiyat katmış. Artık kendinizi gerçekten sahnedeymiş gibi hissediyor ve çevrenizde olaylarla artık daha çok ilgili hale geliyorsunuz.

Ancak bu sevindirici haberin yanında bir üzücü haber ise kışın çıkması beklenen oyunun eski enstrümanlar ve daha önce dijital olarak satın aldığınız şarkılarla uyumluluk sağlamayacağı. Ve belki daha tepki göstereceğiniz bir diğer husus ise PS4, PS3, Xbox One, Xbox 360 ve Wii U için çıkacak oyunun 99$ fiyat etiketiyle satılacak olması.

Ayrıca Guitar Hero Live için onaylanan gruplar ise The Black Keys, Fall Out Boy, My Chemical Romance, Gary Clark, Jr., Green Day, Ed Sheeran, The War on Drugs, The Killers, Skrillex, The Rolling Stones, The Lumineers, Pierce the Veil and Blitz Kids.
Yorumlar 11
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 14:36
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Guitar Hero oyunu duyuruldu!
İlginizi Çekebilir