Yeni güncellemeden sonra Fortnite'a intihar bombacıları geldi

Furkan Güler 25.04.2018 - 10:09
Oyunda yeni bir akım başladı.

Son güncellemede oyunculara yapışkan bomba eşyasını veren geliştiriciler, bu hareketleri ile oyunda renkli görüntülerin oluşmasını sağladılar. Yeni güncellemede oyuna eklenen bu bomba, aktif olduktan bir süre sonra otomatik olarak patlıyor. Oyuncular ise bu bombayı arkadaşlarına veya kendilerine yapıştırıp oyuncuların üstüne koşuyor ve düşman oyuncuyu öldürüyor. Tema itibari ile diğer Battle Royale oyunlarına göre daha neşeli ve renkli duran Fortnite, bu tarz mekanikleri sayesinde oyuncuları daha fazla kendine bağlamayı başarabiliyor.

Fortnite'ın yeni yapışkan bombası, oyuncuların bir numaralı eğlencesi oldu

Battle Royale türünde PUBG'yi sollayan başarılı yapım, şu anda oynaması ücretsiz bir şekilde PlayStation 4, Xbox One, PC ve mobil platformda bulunuyor. Ancak mobil platformun aynı PC'de olduğu gibi devamlı olarak güncelleme almadığını belirtelim. Muhtemelen geliştiriciler konsol ve PC platformlarının ardından oyunun yeni güncellemesini mobil platforma getirecektir.

Tüm bunların yanında PUBG'de ise geliştiriciler oyuna yeni bir harita ekleyerek oyuncuları sevindirdi. Güncelleme konusunda iki ekibin de oyunculara istediğini verdiğini söyleyebiliriz. Peki siz Fortnite'ın yapışkan bombalarını sevdiniz mi? Yorumlarda fikrinizi belirtmeyi unutmayın.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 23:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2018 15:35
iyice aptal bişi oldu oyunu hiç sevmezdim iyice sevmedim
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni güncellemeden sonra Fortnite'a intihar bombacıları geldi
İlginizi Çekebilir