Yeni Halloween filminin çekimleri yakında başlıyor

Hürcan Köse 17.05.2017 - 11:21
Michael Myers geri dönüyor!
Korku filmi sektörünün kült karakterleri bu aralar beklenmedik bir hareketlenme ile karşımıza çıkmaya başladı. Geçtiğimiz gün sizlerle paylaştığım bir haberde 1974 yapımı kült korku filmi Texas Chainsaw Massacre'ın öncesini anlatan Leatherface adlı filmin Ekim'de çıkacağını söylemiştim. Leatherface gibi ikonik bir karakterin dirilişinin ardından şimdi aynısı Michael Myers için gerçekleşiyor.

Yeni Halloween filminin çekimleri yakında başlıyor
Bir süredir görüşmeleri yapılmakta olan yeni Halloween filminin çekim başlangıç tarihi sonunda belli oldu. Önümüzdeki Sonbahar aylarında çekimleri başlayacak olan filmin yönetmen koltuğunda David Gordon Green oturuyor.  Birlikte çalıştığı Danny McBride sürekli bu filmin bir reboot olmadığını, çok ayrı bir şey olduğunu dile getiriyor. Söylediğine göre filmin "ne olduğunu" ancak izleyince anlayacağız.

John Carpenter'ın çektiği ilk Halloween'in ardından seri çok da iyi yerlere gitmedi diyebiliriz. Ortalaması sürekli düşen filmin bu kez toparlanacağını umuyor ve David Gordon Green ile Danny McBride'a güveniyoruz.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 23:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Halloween filminin çekimleri yakında başlıyor
İlginizi Çekebilir