Yeni korku oyunu No Return, Cadılar bayramında çıkacak

Atıf Doğan Özcan 24.04.2022 - 04:18
2022’nin sonbahar döneminde piyasaya çıkacak olan yeni korku oyunu No Return, aşırı derecede PT algısı uyandıran özel bir fragman yayınladı.

Oyun severler arasında psikolojik korku oyunlarına olan talep hiç azalmamış gibi görünüyor. Çoğu kişi hala PT’den ilham alan iyi ve yeni korku oyunu aramaya devam ediyor. Oyun şirketleri de pazardaki bu özel algıdan faydanalıp pay alma niyetindeler. Son zamanlarda No Return adlı yeni korku oyunu, 2022’de piyasaya çıkacağını duyurdu ve yayınladığı fragmanında sanki Silent Hill’e bağlı oynanabilir bir teaser olan PT’den ilham almış gibi duruyor.

Korku oyunu Ne Return çıkış için gün sayıyor

Son birkaç yılda, oyuncular birçok korku oyununun yükselişine şahit oldu. Özellikle, birden fazla kişiyle oynanabilenler çok beğenildi. Phasmophobia gibi bağımsız yapımlar, basit ama inanılmaz derecede ürkütücü ve çok oyunculu oynanışı nedeniyle daha fazla talep gördü. Dahası, VR teknolojisi, psikolojik korku türünden gerçekten hoşlananlar için harika bir deneyim sağlıyor. PT ve Phasmophobia ile aynı birinci bakış açısına sahip olan No Return ile korku hayranları, ilham aldığı oyunlar gibi güzel ve korku dolu olmasını ümit ediyorlar.

No Return, özel bir duyuru niteliğinde fragman yayınlayarak bu Sonbahar’da çıkacağını duyurdu. Oyun, Çin merkezli bağımsız bir stüdyo olan BlameTech tarafından geliştiriliyor. Geliştirme ekibiyse çeşitli stüdyo ve şirketlerde oldukça iyi deneyimleri olan altı kişiden oluşuyor. No Return, My Time At Portia‘nın mobil versiyonlarını yayınlayan Pixmain tarafından yayınlanacak. Gelen resmi açıklamada konusunun Çin’de yaşayan bir ailenin trajedisi etrafında döndüğü söylendi. Oyuncular, bu durumdan kurtulmak için çözmeleri gereken gizemlerle, hiç bitmeyen bir koridor döngüsüne sıkışıp kalacaklar.

Steam sayfasına göre, No Return’ün oynanışı Çin kültüründen ilham alacak ve korkunç sonsuz koridorların gizemini çözmeye yardımcı bulmacalar içerecek. Madison ve Luto gibi yakında çıkacak olan diğer korku oyunlarına benzer şekilde, günümüzün psikolojik korku oyunları listesinde koridorlar ve ev trajedilerinin tekrar eden bir teması var gibi görünüyor.

Fragman bizi içine çekmek için hem oyun içi hem de sinematik sahnelerden oluşuyor. Silent Hill hayranları, fragmanın sergilediği korkunç sahnelerin ve korkunun keyfine varacaklar. Umarım No Return hayal kırıklığına uğratmaz ve bu türü sevenler için güzel bir korku deneyimi sunar.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 14:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2022 03:07
FPS sevmiyorum
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni korku oyunu No Return, Cadılar bayramında çıkacak
İlginizi Çekebilir