Yeni Kurtlar Vadisi dizisinin konusunun ne olacağı belli oldu

Furkan Güler 28.12.2017 - 11:09
Dizinin neler anlatacağı belli oldu.

Kurtlar Vadisi dizisi vakti zamanında Türkiye'de süregelen mafya gruplarının bilinmeyen hikayelerini farklı bir bakış açısından anlatıyordu. Ancak son senelerde senaryo gidişatı bakımından değiştirilen yapım kendini tüketti ve pek fazla izleyici bulamamaya başladı. Son çıkan sinema filminin de yeterli ilgiyi görmemesi, yapımcıları Kurtlar Vadisi markasının bir dizi olarak daha iyi olabileceğine inandırdı.

Kurtlar Vadisi ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor

Dün çıkan habere göre ise Kurtlar Vadisi'nin tekrar ekranlara geri döneceğini öğrenmiştik. Gelen bilgilere göre dizinin yapımcıları, yine Polat Alemdar karakteri üzerinden dizinin Myanmar'da yaşanan hikayeleri ekranlara taşıyacak. Necati Şaşmaz ise dizinin adını Kurtlar Vadisi Kaos olarak belirlemiş ancak isim konusunda henüz net bir karara varamadıklarını belirtti.

Hangi kanalda yayınlanacağını henüz açıklamayan Şaşmaz, bu bilginin ilerleyen günlerde açıklanacağını söyledi. Necati Şaşmaz'ın tam açıklaması ise şöyle,

"Kurtlar Vadisi Kaos ile 'kaos teorisi' ele alınacak. Kaos yönetimi diye bir ideoloji var. O ideolojide hedef dünyayı kaosa yönlendirip, kaosla yönetmek. Biz de kaos yönetiminden nasıl kurtulabiliriz, nasıl çıkış sağlayabiliriz? anlatmaya çalışacağız. Kaos durumunda elimizden neler alınır, nelere karşı savaşmamız gerekir, nelerden muzdarip olabiliriz? bunları ele almaya çalışacağız. Değişen siyasi ve coğrafi denklemde Türkiye olarak nerede olacağız, nasıl duracağız, neler yapacağız gibi konuları irdeleyecek hikayelerimiz olacak. Global anlamda Myanmar'dan Afganistan'a, Makedonya'ya hatta Amerika'ya kadar uzanan hikayeler olacak' diye şimdiden müjdesini verebilirim."

Yorumlar 14
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 13:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.12.2017 19:00
İzlenmiyor diyorsunuz da bunu neye dayanarak söylüyorsunuz.Ulan sırf Kurtlar vadisi bir sezon çıkmadı diye bütün kanallarda KVP çkması filmlerle doldu be.Yok Çukur'muş, yok İçerde'ymiş, yok Cesur Yürek'miş.Bunlardan en başarılısı Söz'dür.Gerisi afedersin bi b.ka yaramıyor.
MK Okuru
MK Okuru 31.12.2017 10:38
İçerde ve çukurun neresi kv ye benziyor bi anlat bakim? Her silahlı dizi kv çakmasımı? Kv zaten osman sınav gittikten sonra bitti. Ondan sonraki sezonlar abartının yalamalığın sezonuydu
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.12.2017 11:28
Konusu, Polat'ı öldürmenin on bin ayrı yolu. Ayrıca bu sezon ödüllü olacakmış, izleyiciler dikkatli olsun çünkü sezon finalinde "sezon boyunca kaç el ateş ettik?" diye soracaklarmış. Ödül de, Güllü Erhan'ın çıkma kolu. Takma değil çıkma, bu ödül için düzenlenecek törende, çıkarıp hediye edecekmiş.
MK Okuru
MK Okuru 30.12.2017 02:32
Sonunda mizahtan anlayan biri. Siz anlayın, gerekirse ben hiç üşenmeden, uzun, uzun yazarım. Yeter ki siz anlayın. Sizi güldürürken süründürdüysem ne mutlu bana. Çok çok beter olun. Beni sizler delirttiniz. Saygılar, hürmetler.
MK Okuru
MK Okuru 28.12.2017 15:07
çok komiksin üşenmeden yazmışsın bide bu kadar ya :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.12.2017 15:37
Türkiyede yapılan dizi myammarı neden konu alıki? Bu necati iyice kendini hükümet yalakası yaptı. Ayrıca bir dönem Kv Terör ismini kullandırtmayan rtük kaos ismine onay vermez.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.12.2017 12:36
Şimdi buraya saçma sapan yorumlar atılmadan ben bunu yazayım da kimsenin hakkını üstünüze almayın. Hani Kurtlar Vadisi Pusu'nun bir bölümünü dahi izlemeyip Necati Şaşmaz'a FETÖ'cü diyenler var ya, adam daha bugünkü hükümetin 'kandırılmasından' önce onlarla medyada mücadele vermiş biridir.
MK Okuru
MK Okuru 28.12.2017 18:59
tabi canım o bir supermanpolat
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.12.2017 16:12
Kim izliyor oğlum bunları?(6 sezon seyretti.)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Kurtlar Vadisi'nin konusu ne olacak?
İlginizi Çekebilir