Yeni nesil Tomb Raider, VGX törenlerinde duyurulacak mı?

Tayfun Kumaş 20.11.2013 - 14:13
Gözümün nuru geri mi geliyorsun?
Yeni nesil konsollar duyurulduğu zaman, o sıralarda Square Enix yeni nesil konsollar içinde bir devam oyunu geliştireceğini söylemişti.

IGN'den aldığımız bilgiye göre, Geçtiğimiz günlerde Amazon İtalya'daki ilana baktığımızda, Tomb Raider'ın yeni nesile geldiğine dair bir ilan açılmıştı. Oyunun PS4 ve Xbox One için çıkış tarihi 24 Ocak 2014 olarak belirtilmişti. İlana göre oyun Tomb Raider: Definitive Edition ile tüm Multiplayer DLC'ler ve özel bir kitap ile geleceği belirtilmişti.

Konuyla ilgili Square Enix temsilcisi yaptığı açıklamada "Bu günlerde bir şeyi sır olarak tutmak çok zor" dedi ve devam etti:

Yeni nesil Tomb Raider, VGX törenlerinde duyurulacak mı?
"Bütün bu hevesiniz için çok mutluyuz ancak şu anda herhangi bir detay açıklama imkanımız bulunmuyor. Öte yandan aralık ayı başında yapılacka olan büyük oyun etkinliklerini dikkatle takip etmenizi tavsiye ederiz."

Aralık ayındaki en büyük etkinlik ise 7 Aralık'taki VGX yani eski adıyle VGA 2013 oyun ödülleri töreni. Dolayısı ile yeni Tomb Raider için ilk haberi burada duyma imkanımız mümkün.

Ayrıca beklediğimiz bir diğer yapımda yeni Hitman olabilir. Bakalım gelecek haftalarda neler göreceğiz?

Son çıkan Tomb Raider ise şimdiye kadar 4 milyondan fazla satmış durumda.
Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 11:47
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni nesil Tomb Raider, VGX törenlerinde duyurulacak mı?
İlginizi Çekebilir