Yeni SpongeBob filmi Sponge on the Run için fragman yayınlandı

Murat Oktay 29.01.2020 - 19:11
Spongebob Kare Pantolon ve Patrick yeni filmi ile sinemalara dönüyor

Bir çoğumuzun sevdiği Süngerbob Kare Pantolon, yıllar sonra SpongeBob Movie: Sponge on the Run filmi ile yeniden aramıza dönüyor. Son filminden yana oldukça uzun süre geçen kahramanlarımız SüngerBob ve Patrick, bu hikayelerinde TV şovlarındaki konuya geri dönerek, sümüklü böceği Gary'i bulmak için arkadaşı Patrick ile yollara düşüyor.

Yeni SpongeBob filmi Sponge on the Run için fragman yayınlandı

SpongeBob Sponge on the Run filmi, aynı zamanda 2004 yılında orijinal içeriğin de yönetmenlik koltuğunda oturan Tim Hill tarafından yönetiliyor. Tabii yönetmeni söylerken Sünger Bob'a tüm karakterini kazandıran seslendirme ustası Tom Kenny ve diğer tüm seslendirme ekibinin de filmde daha önce seslendirdiği karakterler ile yeniden bizler ile buluşacağını da söylememiz lazım.

Ayrıca koyu bir Sponge Bob hayranı olarak, karaktere ait gelecek tek yapımın bu olmadığını yazarken de mutluluk duyuyorum. Netflix ile büyük bir anlaşma yapan Nickelodeon'un, önümüzdeki günlerde müzik tabanlı bir proje için çalışmalara başlayacağını biliyoruz.

1999 yılında hayatımıza giren Sponge Bob, tam 13 sezonluk şovunun ardından ekranlara veda etmişti. Ancak bu süreçte kendini unutturmayan seri, birçok film ile severleri ile yeniden buluşmayı başardı.

Yeni SpongeBob filmi Sponge on the Run için fragman yayınlandı

Bakalım kahramanlarımız Gary'i bulabilecek mi?

Yapımda birçok sevdiğimiz karakter de kahramanlarımıza eşlik ediyor. Fragmanda gördüğümüz Snoop Dog'un yanı sıra Keanu Reeves'in de çalı olarak (evet, bildiğiniz çalı) rolünün bulunduğu yapım, önümüzdeki Mayıs ayında sinemaseverler ile buluşacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 01:43
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni SpongeBob filmi Sponge on the Run için fragman yayınlandı
İlginizi Çekebilir