Yeni Superman filmi Brightburn'un ikinci fragmanı yayınlandı

Ahmet Özçilingir 7.03.2019 - 14:10
Bu Superman bildiğimiz Superman gibi değil!

Orijinal Superman hikayesini farklı bir bakış açısıyla izleyicilerin beğenisine sunacak olan Brightburn'un ikinci fragmanı yayınlandı. Elizabeth Banks'ın başrolünde yer aldığı korku filmi Brightburn'de Superman'ın çocukluk travmalarına ve "zorlu" yaşantısına şahit olacağız. Brightburn için yayınlanan ikinci fragmana aşağıdaki oynatıcı üzerinden göz atabilirsiniz. 

Brightburn ikinci fragman

Superman, iyilik peşinde koşmak yerine, kötülük yapmayı tercih etseydi ne olurdu? Daha küçük bir bebekken göklerden gelen bir bebeği evlat edinen ailesi, bu masum yavrucağın büyüyünce kötülük ve öfke dolu bir insana dönüştüğünü görünce ne yapabilirdi. Olağanüstü güçlere sahip biriyle başa çıkabilir miydik? Bu hikayenin kulağa oldukça korkutucu geldiğini söylemek gerek. Brightburn filminde de Superman'ın çocukluk yıllarında tamamen kontrolden çıkması ve adeta karanlık tarafta yer alması anlatılıyor.

 Filmde,Elizabeth Banks'in yanı sıra David Denman, Brightburn olarak izleyeceğimiz genç oyuncu Jackson A. Dunn, Matt Jones, Meredith Hagner, Jennifer Holland ve Steve Agee gibi isimler yer alıyor. Filmin yönetmenliğini The Hive, Ghild, Belko Experiment gibi filmlere imza atan David Yarovesky’nin üstlenirken, senaryosunu Brian Gunn ve Mark Gunn kaleme alıyor. Brightburn'ün yapımcılığını “Galaksinin Koruyucuları” serisi ve The Suicide Squad filminin yönetmeni,  James Gunn üstleniyor.

Brightburn Türkiye'de 24 Mayısta vizyona girecek.

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 14:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.03.2019 18:27
Yav filmin süpermen ile alakası yok. Siz gelmiş yeni süpermen diyonuz.
MK Okuru
MK Okuru 9.03.2019 18:21
Süperman'in bu olmadığını biliyoruz, bu film süperman'i olmadığı gibi göstermek amacıyla çıkmış her şeyin pembe masallardan oluşmadığı bakış açısından bakma, biri süperman gibi güçlere sahip olsa ama iyilik yerine kötülüğü seçse ne olurdu felsefesini işlemiş. Bu da yeni süperman tabirine yakışıyor..
Kalan Karakter: 300 Gönder
kots
kots 7.03.2019 18:09
Anlatılan, alternatif dünyadaki bütün gezegeni ele geçirmiş kötü süperman'ın çocukluğu mu acaba?
MK Okuru
MK Okuru 8.03.2019 02:00
o kadar cok cesit var ki, olmasa ne olur? :))
Death Noir
Death Noir 7.03.2019 21:34
Aynen bunun earth-3 teki Kal-ll yani bildiğimiz adıyla Ultraman olma olasılığı çok yüksek ((aslında olza güzel olurdu))
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.03.2019 21:26
gerçekten saçma bir film olucak
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Superman filmi Brightburn'un ikinci fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir