Yeni Testere filmi Spiral için ilk fragman yayınlandı

Ersin Kılıç 6.02.2020 - 10:47
Yeni Testere filmi Spiral için yayınlanan bu ilk fragmanda serinin en ikonik sahnelerinden birisine tekrar şahit oluyoruz.

Lionsgate, testere serisini bir nevi yeniden başlatacak olan Spiral filmi için ilk fragmanı yayınladı. Spiral: From the Book of Saw adı ile sinemalarda boy gösterecek olan filmin bu ilk fragmanında ikonikleşen bazı sahnelere de tanıklık ediyoruz.

Yeni Testere filmi Spiral için ilk fragman yayınlandı

Filmin fragmanına baktığımızda orijinal seriden aşina olduğumuz bazı sembol ve sahnelere yer verildiğini de görüyoruz. Jigsaw sembolü dışında ilk filme de damga vuran ve karakterlerin kendi uzuvlarını kesmelerini gerektirecek o meşhur sahne, serinin yeniden ele alınan bu filminde de es geçilmemiş.

Filmde daha önce birçok projede de görev alan Chris Rock baş rolde yer alıyor. Dedektif Zeke Banks'ı canlandıracak olan Chris Rock, aynı zamanda filmin yapımcı koltuğuna da oturmuş durumda. Spiral filminde Zeke karakterini ilginç bir davanın sırrını çözmeye çalışırken göreceğiz. Filmde Chris Rock dışında Max Minghella ve ünlü oyuncu Samuel L. Jackson da yer alıyor. Hatta ünlü aktörün birçok filmde sarf ettiği ve kendisiyle özdeşleşen sözlerini bu filmde sarf ettiğini de görüyoruz. 15 Mayıs'ta gösterime girecek filmin fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 17:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.02.2020 21:57
Onbeşinci ayın beşi hangi güne geliyor?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Testere filmi Spiral için ilk fragman yayınlandı
İlginizi Çekebilir