Yeni Tomb Raider oyununun duyurusu yakın olabilir

Taylan Bal 21.08.2023 - 18:57
Tomb Raider web sitesi güncellenerek, yakın bir zamanda yeni bir oyunun duyurulabileceği söylentilerini doğruluyor gibi görünüyor.

Resmi web sitesinin ilk sayfası e-posta adreslerini toplamak için güncellendi ve oyunculara "son dakika haberlerine" dikkat etmeleri gerektiği söylendi.

Tomb Raider hayranlarına heyecan verici bekleyiş

Tomb Raider web sitesinin güncellenmiş sayfası, hayranlardan Lara Croft haberlerini takip etmek için e-posta adreslerini kaydetmelerini istiyor. Hatta bu haberlerin "yayınlar" arasında olacağı belirtiliyor; bu da Crystal Dynamics'in 2018'de Shadow of the Tomb Raider'dan bu yana ilk ana Tomb Raider oyununu açıklamak için hazırlandığını ima ediyor.

Tomb Raider hayranlarına heyecan verici bekleyiş

Bu en son gelişme, Twitter kullanıcısı ve Lara Croft hayranı @thetreeble tarafından ilk keşfedildi. Ardından Tomb Raider News tarafından paylaşıldı. Bu gelişme, bu yılın başlarında yeni oyunun 2023'te duyurulacağı yönündeki başka bir söylentinin ardından geliyor. Bu da duyurunun beklenenden daha erken gelebileceğini gösteriyor.

Yeni güncelleme dikkat çekti

Güncellenen sayfa, hayranlara "Bir Tomb Raider olmaya hazır mısınız?" diye soruyor. Belki de bu cümlenin altında daha fazla anlam yatıyor. Çünkü birden fazla maceracının bulunduğu bir oyunla ilgili söylentilerin gerçek olduğuna dair bir ipucu olabilir. Söylentilere güvenilirlik kazandıran, yeni oyunun bu yıl duyurulacağı iddiası tanınmış sızan bilgi kaynağı Miller Ross'tan geldi. 

Kendisi Marvel's Avengers haberleri ve sızıntıları konusunda güvenilir bir kaynak olarak tanınmıştı, bu yüzden Crystal Dynamics'teki gelişmeler hakkında oldukça iyi bir fikri olduğu söylenebilir. Oyun endüstrisinin bir sonraki büyük etkinliği, 22 Ağustos'ta gerçekleşecek olan Gamescom Opening Night Live etkinliği. 

Bu, yeni bir Tomb Raider oyununun duyurulması için harika bir fırsat olabilir. Ancak bu site değişikliklerinin yakın zamanda yapıldığı göz önüne alındığında bu durumun olasılığı düşük görünüyor. Ardından hala The Game Awards etkinliği var. Bu da 2023 duyurusu için zaman olduğu anlamına geliyor. Bakalım neler olacak ve beklentiler geçekleşecek mi?

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 13:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.08.2023 23:02
Yine tipik bir zıplamalı tomb raider oyunu
MK Okuru
MK Okuru 26.08.2023 10:21
sen git pubg oyna
MK Okuru
MK Okuru 23.08.2023 17:13
Harika bir hikaye sunacaklar, karakteri yenileyecekler, mekanikleri yenileyecekler, bulmacalar ne zor, ne de kolay tam kararında olacak, daha neler, neler, zıplamalı tomb raider oyununa indirgenecek bir seri değil bu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.08.2023 18:26
En çok Ersin sevinmiştir
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.08.2023 14:02
Birçok oyun ve seri oynadım ama Lara Croft un yeri her zaman için bende apayrı. Uzun zamandır beklediğim haber sonunda geldi. Lara ile yeniden buluşmak için sabırsızlanıyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mejnun
Mejnun 22.08.2023 07:02
O zaman… “GELİYOOOO GELİYOOO LARA CROFTUMUZ GELİYOOO”
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Tomb Raider oyununun duyurusu yakın olabilir
İlginizi Çekebilir