Merlin'in Kazanı Merlin'in
Kazanı
Oyun Haber

Yeni Tomb Raider'dan beklediğiniz an!

Dedikodu gerçek oldu

Yeni Tomb Raider'dan beklediğiniz an!
Yeni Lara Croft'la tanışmamıza az zaman kala, multiplayer tartışması başlamıştı. Geçtiğimiz hafta haberini de yayımladığımız Tomb Raider, multiplayer mı olacak? sorusunun cevabı resmen açıklandı.

Yeni Tomb Raider'dan beklediğiniz an!

İşte OXM'in kapak görseli. Bu görselle birlikte yeni Lara'ya yeni içerikler de geleceğini görebiliyoruz.

Eidos Montreal
'in çalışmalarının ardından, Tomb Raider için multiplayer mod'un kesinleşmesi, birçok takipçinin aklında şu şekilde bir soru işareti bırakıyor. Tomb Raider multiplayer nasıl olacak?


Okur Tepkisi Bu içerik sende ne uyandırdı? İlk tepkiyi sen bırak

Yorumlar (6)

Yorum yap, MK Puanı ve Enerji kazan

Topluluğa katılmak için giriş yap. En az 20 kelimelik onaylanan yorumlar 3 MK Puanı ve 3 Enerji kazandırır.

MO
MK Okuru

TR nin özünden kopup kopmadığını bu oyundan sonra çıkacak TR de anlıycaz tabiki şimdilik uncharted yakıştırmalarına haksız bir şekilde maruz kalmaya devam edecek.bir sonraki TRde yeni nesil konsollara çıkacak büyük ihtimalle.bu oyunuda gayet güzel ama oynanır hemde heyecanla oynanır.

0 puan
MO
MK Okuru

iyide umarım oyunun çıkış tarihi yine bir süre daha ötelenmez.belli olmaz bunların işleri...olursa şaşırmam

0 puan
MO
MK Okuru

tmm uncharted iyi güzel oyun gerçekten de.fakat bırakın artık tr uncharteda benziyo olayını tr efsane bi oyundu değerini düşürdüler.şimdide bu oyun la yeniden yükselişe geçecek gibi.bu olursa tr zaten uncharted ın 1 adım önünde olacak sürekli çünki geçmişi kökleri olan bir oyun.

0 puan
B
Burak81s Çırak

<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>01.01.2013 18:48:00 - walter o dim demiş ki:</b><br><center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>30.12.2012 06:40:00 - MK Okuru demiş ki:</b><br><center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>30.12.2012 00:09:00 - death star demiş ki:</b><br><center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>29.12.2012 23:39:00 - MK Okuru demiş ki:</b><br>Millet kafayı yemiş. Yahu bu oyunların multisi olmaması gerekiyor diyorsun da deli gibi Uncharted multi oynuyorsun. Şimdi onda olunca oluyorda bunda oluncamı garip oluyor. Olmayıncada daha multisi yok oyna at dersin. Bu devirde multisiz oyunmu kaldı dersin. Millete birşey beğendiremezsin.</font></td></tr></table><br></center> Uncharted3 TPS TombRaider survival aynı şey mi!</font></td></tr></table><br></center> Ne diyeyim ki, bir laf ediyorsun bari ne dediğini bil. Her ikisi de TPS. Aynı şey.</font></td></tr></table><br></center> tomb raider ın nesi survivormuş ya kafamı buluyorsunuz? bildiğiniz uncharted copy paste.</font></td></tr></table><br></center> Cok komiksin :) gecen yaz sitede haber vardi Uncharted yapimcisi Tomb raider'dan ilham aldik diye aciklama yapmisti.SIteyi takip etmiyorsun anlasilan.Uncharted TR'nin yakaladigi basarilarin yarisina bile sahip degil ki TR serisi bugun bile dunyada en cok satmis olan oyunlarin listesinde ust siralarda.COD serisi bile 1-2 yil once TR'yi gecebildi

0 puan
MO
MK Okuru

bi git işine walter insanı bildiğin unchartedmış.arkadaşım senin unchartedin bildiğin tomb raiderin oğludur evladıdır.senin yaşın küçüktür şimdi sen bilmiyosundur.küçük değilsende biraz araştır zırcahillik iyi bi şey değil.oku oku öğren bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptır.

0 puan
WO
walter o dim Simyacı

<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>30.12.2012 06:40:00 - MK Okuru demiş ki:</b><br><center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>30.12.2012 00:09:00 - death star demiş ki:</b><br><center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>29.12.2012 23:39:00 - MK Okuru demiş ki:</b><br>Millet kafayı yemiş. Yahu bu oyunların multisi olmaması gerekiyor diyorsun da deli gibi Uncharted multi oynuyorsun. Şimdi onda olunca oluyorda bunda oluncamı garip oluyor. Olmayıncada daha multisi yok oyna at dersin. Bu devirde multisiz oyunmu kaldı dersin. Millete birşey beğendiremezsin.</font></td></tr></table><br></center> Uncharted3 TPS TombRaider survival aynı şey mi!</font></td></tr></table><br></center> Ne diyeyim ki, bir laf ediyorsun bari ne dediğini bil. Her ikisi de TPS. Aynı şey.</font></td></tr></table><br></center> tomb raider ın nesi survivormuş ya kafamı buluyorsunuz? bildiğiniz uncharted copy paste.

-2 puan