Yeni WWE 2K22 DLC'si: Banzai Pack

Atıf Doğan Özcan 22.04.2022 - 11:02
WWE tarihinin en büyük ve en gaddar şampiyonlarından biri olan Yokozuna yeni WWE 2K22 DLC’si ile oyuna dahil oluyor.

WWE ve 2K Games, toplamda 168 adet yeni ve eski WWE starlarından oluşan devasa bir içerikle piyasaya çıkarmasına rağmen, lansman sonrası DLC paketleriyle WWE 2K22’nin ne kadar zenginleşebileceğini bizlere göstermiş oluyor. 26 Nisan’da Banzai Pack ile başlayacak olan ve her pakette beş ila yedi arası güreşçiyi ekleyebilecekleri toplamda beş adet paketin geleceğini bildiriliyor.

90’ların efsanesi Yokozuna Banzai Pack ile geliyor

WWE 2K22 yeni DLC paketin isminden de anlaşılacağı üzere, bu paketin en önemli eklentisi, efsane Yokozuna. 2K Games, oyunculara aslında 90’ların efsanevi güreş yıldızlarının oyunda nasıl görüneceğini göstermek istiyor.

90’ların efsanesi Yokozuna Banzai Pack ile geliyor

WWE 2K22, WWE ile uzun süredir devam eden ortaklığının bir parçası olarak 2K Games’in dokuzuncu ve hayranlarından kötü not alan WWE 2K20 sonra çıkan son oyundur. Yapım, WWE tarihindeki en büyük ve geniş (çıkışında) oynanabilir şampiyon kadrosuna sahip olan oyundur.

Tüm yıldızlardan oluşan efsane bir içeriği, günümüz yıldızları ve yeni DLC’ler ile eklenecek güreşçileriyle en geniş kadroya sahip olacak. Ayrıca, MyRISE olarak yeniden adlandırılan kariyer moduna ve 2K Showcase seçeneklerine katılan MyGM ile artık Genel Menejer modu da tekrar geri gelmiş oldu.

Banzai Pack’in piyasaya sürülmesinden önce 2K Games, oyunun resmi Twitter hesabından bir ekran görüntüsü paylaştı ve Yokozuna’yı ön gösterime sundu. Görüntüde, Wrestlemania 9 için giydiği ünlü kareli kimonusuyla Samoalı güreş ikonu Yokozuna yer alıyor.

2 kez WWE şampiyonu olan, 1992’den 1994’e kadar WWE’de geçirdiği dönemde güreş camiası tarafından tarihin en büyüklerinden biri olarak kabul edildi. Yokozuna, WWE’deki en büyük topuklulardan biriydi. O dönemin efsaneleri olan Hulk Hogan, The Undertaker, Bret Hart ve Lex Luger gibi isimleri yenerek ününe ün kattı. Fakat ilerleyen kiloları yüzünden vücuduna verdiği zararları yıllarca kontrol etmek için uğraştı ama 23 Ekim 2000’de 34 yaşında vefat etti.

Yokozuna, kadroya alınacak olan tek Samoalı yıldız değil, Banzai Paketi ayrıca Yokozuna gibi ünlü Anoa ailesinin üyeleri olan Rikishi ve Umaga’yı da içerecek. Oyuna Dwayne Johnson, Roman Reigns ve The Usos’da eklenecek bazı isimler.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 12:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni WWE 2K22 DLC'si: Banzai Pack
İlginizi Çekebilir