Yeni Xbox, PC olur mu?

Erman Demirci 3.06.2010 - 12:31
Yeni Xbox, PC olur mu?
Sizce bir sonraki Xbox konsolu, bir PC halini alabilir mi? PlatformNation yazarlarından Mark Withers şöyle demiş : "Bu başlığı okur okumaz direkt "hayıııııııııır" diye bağırmayın ve bir an olabileceğini düşünün. Bu durum son zamanlarda benim kafamı kurcalayan bir şey ve sanırım Microsoft'un bu iki platformu birleştirmesi gayet mantıklı ve bence kaçınılmaz."

Bu son yıllarda farklı platformların birbirleri arasındaki rekabetten, birbirlerine karşı üstünlüklerinden ve dezavantajlarından kaynaklanan ve bunların sonucu olarak kümülatif bir şekilde doğru ivmeyle yükselen oyun kalitesinden hepimiz mutluyuz. Lakin platformların sabit özelliklerinin zamana karşı koyamaması nedeniyle yaşını göstermesi rahatsız edici bir durum.

Bildiğimiz gibi Sony & Microsoft (Bunlara çok etkili olmasa da Nintendo'yu da katabiliriz) uzun süredir "Eğlence kaynaklarımızı tek bir kutuda toplayan ve eğlence gecelerimizi domine eden" sistemler hedefliyor. Bunların yanında upgrade opsiyonunun artık hayal olmayacak olması bizi heyecanlandıran durumlardan.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 02:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Xbox, PC olur mu?
İlginizi Çekebilir