Yenilenmiş rejisiyle Mavi, ikinci sezona merhaba dedi

Merlinin Kazanı 3.11.2014 - 14:02
Mavi'yi izlemeye gelenler esrarengiz bir olayın içinde kalıyor
Olağan Masallar Tiyatrosu ve Kar Art Kültür Sanat işbirliği ile ilk kez geçtiğimiz sezon seyirciyle buluşan Mavi,  sahnelerde eşine pek rastlanmayan gerilim türündeki hikayesiyle büyük beğeni topluyor. Yenilenmiş rejisiyle ikinci sezonu için perdelerini aralayan Mavi’yi izlemeye gelenler, kendilerini esrarengiz bir olayın içerisinde buluyor! Mavi, kasım ayında da her Cuma akşamı 20:30’da Living Room’da sahneleniyor.

Yenilenmiş rejisiyle Mavi, ikinci sezona merhaba dedi
Doktorunun hayatını fazlasıyla yakından takip eden bir hasta, sınırları ne kadar aşabilir? Peki ya doktor, hayatının üzerindeki bu gizemli bakışlara ne kadar katlanabilecektir? Mavi, seyircisini gizemlerle dolu bir öykünün tam ortasına bırakıyor. Heyecanın giderek tırmandığı bu esrarengiz oyunda, seyirci de olayın içerisinde yerini alıyor ve bu anbean merak uyandıran oyunun kahramanlarını izlerken, bir yandan da olayı çözmeye çalışıyor.

Dikkatli Gözler İpuçlarını Yakalayabilir

Yenilenen rejisiyle Mavi, ikinci sezonunda da izleyenlerinden tam not alıyor. Daha önce yazdığı ve yönettiği birçok kısa oyun ile tanınan Aykut Göker’in kaleme aldığı Mavi, seyircisine bu esrarengiz olayı çözmesi için rejisi ve sahne tasarımıyla ipuçları veriyor. Sahnelerde eşine sık rastlanmayan bu gerilim türündeki hikayede, birçok dizi, reklam filmi ve tiyatro oyununda rol almış olan Can Yaman ve Şahin Sancak başrolleri paylaşıyor. Doktor ve hastanın arasında geçen bu heyecan verici hikayenin birçok detayı, diyaloglar, sahne tasarımı ve oyunculuklarda gizli...

Yenilenmiş rejisiyle Mavi, ikinci sezona merhaba dedi
Olağan Masallar Tiyatrosu ve Kar Art Kültür Sanat işbirliği ile hazırlanan Mavi, kasım ayında her Cuma akşamı İstanbul Kadıköy’deki Living Room’da saat 20:30’da perdelerini açıyor. Mavi’nin biletlerine Biletix üzerinden ulaşabilirsiniz.

Mavi’nin Künyesi

Yazan ve Yöneten: Aykut Göker
Oyuncular: Can Yaman, Şahin Sancak
Yönetmen Yardımcısı: Derya Şahan
Işık ve Ses: Furkan İnik, Umut Çeşitli
Süre: 70 Dakika
Sahne: Living Room
Biletler: Biletix
Oyun Tarihleri: 7, 14, 21 ve 28 Kasım
Detaylı Bilgi İçin: www.olaganmasallar.com
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 19:36
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yenilenmiş rejisiyle Mavi, ikinci sezona merhaba dedi
İlginizi Çekebilir