Yerli yapım Monochroma Playstore'da

Can Furkan Gözütok 16.05.2014 - 13:49
Türk oyunu Monochroma'nın çıkış tarihi ve fiyatı belli oldu
Kickstarter üzerinden oyuncuların desteği ile hayata geçen ve Türk yapımcı Nowhere Studios tarafından geliştirilen Monochroma'nın yapımı sonlandı.

Oyuncular, Monochroma'yı 28 Mayıs tarihinden itibaren Steam üzerinden 19.99 dolara ve Playstore'dan 39.99 TL'ye satın alabilecekler. Türk geliştiriciler tarafından yapılan Monochroma aynı zamanda türkçe dil seçeneği ile satışa sunulacak.



Oyun kısaca distopik bir dünyada geçen ve kardeşini güvenli bir yere götürmek isteyen bir ağabeyin etrafında gelişiyor. Bu umutsuz yolculuk sırasında oyuncuların karşısına türlü bulmacalar ve engeller çıkacak.Bulmaca platform türünün temsilcisi olarak piyasaya çıkacak olan oyun; atmosferi, müzikleri ve hikayesiyle ön planda.

Etkileyici ve dokunaklı atmosfer içinde geçen Monochroma'nın tüm müzikleri, alternatif müzik camiasının önemli isimlerinden Gevende grubu tarafından yapıldı. Endüstriyel bir dünya içinde var olmaya çalışan çocuğun hikayesini tamamlar şekilde ilerleyen oyunun müzikleri, oyuncuları Monochroma dünyasının içine çekiyor.

Ayrıca Monochroma, Playstore üzerinden yaptığı her satıştan 5TL'yi Umut Çocuk Vakfı'na bağışlama kararı aldı. Oyuncuların Monochroma oynarken oyundaki kardeşine yardım ettiklerini ve oyunun geliştiricileri olarak bunu gerçek hayata da yansıtmak istediklerini belirten oyunun yapımcısı Burak Tezateşer, bu kampanya ile oyun üzerinden sosyal fayda sağlamak istediklerinin altını çizdi.
Yorumlar 8
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 01:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yerli yapım Monochroma Playstore'da
İlginizi Çekebilir