Yılın sevilen oyunu Loop Hero, Epic Games'de ücretsiz oldu

Eren Eroğlu 20.12.2021 - 19:26
Yılbaşına kadar her gün bir oyun ücretsiz oyun verecek olan Epic Games'in beşinci oyunu, Loop Hero olarak açıklanmış bulunuyor.

Uzun bir süredir her hafta dağıttığı ücretsiz oyunlar ve düzenlediği büyük indirimlerle gündeme gelen Epic Games, yılbaşına kadar her gün bir 'Gizemli Oyun' ücretsiz dağıtacağını açıklamıştı. Toplamda 15 adet ücretsiz oyun dağıtacak olan Epic Games'in beşinci gizemli oyunu da belli olmuş bulunuyor. 30 TL değerindeki Loop Hero, yarın saat 19.00'a kadar ücretsiz.

Loop Hero, Epic Games'de ücretsiz!

Nedir bu Loop Hero? Oyunumuz, ilk olarak 4 Mart 2021'de piyasaya sürüldü. Rogue-like türünde olan ve içerisinde oldukça önemli seçimler barındıran yapım, bu yılın en çok sevilen oyunlarından bir tanesi hâline gelmişti. Kendine özgü piksel grafikleriyle ve ilgi çekici konusu/hikâyesiyle dikkat çeken yapım, dünyanın içerisine girmiş olduğu bir sonsuz zaman döngüsünü konu alıyor. Bizler de mistik kart destemiz ile birlikte bu dünyanın sırlarını keşfetmeye çalışıyoruz.

Yılın sevilen oyunu Loop Hero, Epic Games'de ücretsiz oldu

Epic Games ücretsiz oyunları nasıl alınır? Ücretsiz oyunlar sekmesine, buraya tıklayarak oldukça kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Daha sonrasında ise bir Epic hesabına ihtiyacınız olacak. Tamamen ücretsiz bir şekilde hesabınızı oluşturduktan sonra; ücretsiz oyunlar sekmesindeki oyunların üstüne tıklayıp, ücretsiz oyununuzu kütüphanenize kalıcı bir şekilde ekleyebilir ve dilediğiniz zaman oyununuza ulaşabilirsiniz.

Epic Games yılbaşı kampanyasında dağıtılan oyunlar

  • Shenmue III
  • Neon Abyss
  • Remnant: From the Ashes
  • The Vanishing of Ethan Carter
  • Loop Hero
  • ?
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 09:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.12.2021 22:29
tüh steam den yeni almıştım epic de bedava oldu :(
MK Okuru
MK Okuru 22.12.2021 13:30
Yeni aldıysan iade et kanka..
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yılın sevilen oyunu Loop Hero, Epic Games'de ücretsiz oldu
İlginizi Çekebilir