Battle Royale oyunu Fortnite, çiftleri boşandırmaya başladı

Furkan Güler 17.09.2018 - 15:04
Yuva yıkanın yuvası olmaz.

Tüm dünyada fenomen hale gelen Fortnite, bugünlerde aktif olarak milyonlarca oyuncu tarafından oynanıyor. Battle Royale türünün en çok oyuncuya hitap eden oyunlarından bir tanesi olan Fortnite, her yaştan oyuncuya hitap ettiği için dolaylı yoldan sosyal hayatımıza da etki ediyor. Birleşik Krallık'ta hizmet veren çevrimiçi boşanma sitesi Divorce Online'ın yayınladığı son basın bültenine ve AVNews'in haberine göre Fortnite yüzünden 200'ün üzerinde çiftin boşandığını belirtilmiş.

Fortnite çiftleri ayırıyor

Daha öncesinde World of Warcraft ve Minecraft yüzünden boşanan çiftleri görmüştük. Ancak ilk defa bir oyun bu kadar çifti ayırmayı başarabildi. Ayrıca bu kadar kişinin sadece Birleşik Krallık'ta olduğunu belirtelim. Muhtemelen Fortnite, Avrupa'nın geri kalanında ve özellikle Amerika'da daha fazla çifti etkisi altına almıştır.

Tüm platformlarda oynanabilen Fortnite, bakalım daha ne kadar süre popüler olarak kalacak? Ülkemizde ise yavaş yavaş yükselişte olan yapıma son olarak Hacivat kostümü eklendi. Böylelikle Türk oyuncuların daha fazla dikkatini çeken Fortnite, muhtemelen ilerleyen dönemlerde ülkemizde yüksek oyuncu sayısına ulaşacaktır. Epic Games ise oyuna olan bu ilgiden oldukça memnun durumda.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 7.05.2024 03:25
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.09.2018 14:30
İnsanoğlu bilinç seviyesini arttırdıkça ilkel insanın yaptığı aktiviteleri toplumsal hayatından çıkaracaktır.Evlilikde bunlardan birisidir.Marjinal veya asosyal diye hitap edilen insanlar yeni dünya düzenini inşa edecekler çünkü farklı düşünen farklı yaşayan insanlar her daim fark yaratacaktır...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.09.2018 20:27
Ben sevgili bulmakta zorlanırım ama bu öküzler b.ktan bir oyunu sevgililerine tercih ediyolar. Hakkaten seven üzülür üzen sevilir yani
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.09.2018 19:51
Bende karıyı boşayıp kendimi iyice fortnite'a vereyim diyorum. Arkadan sürekli CAR CAR CAR hiç çekilmiyo.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yuva yıkan oyun: Fortnite
İlginizi Çekebilir