Yüzüklerin Efendisi mobil RPG oyunu geliyor

Atıf Doğan Özcan 9.05.2022 - 17:41
Efsane serinin mobil oyunu geliyor ve ücretsiz olarak oynanacak. Yüzüklerin Efendisi mobil RPG oyununun yapım aşamasında olduğu açıklandı.

Electronic Arts, The Lord of The Rings: Heroes of Middle-earth adında oynaması ücretsiz olan bir Yüzüklerin Efendisi mobil RPG oyunu yaptığını duyurdu. Yayıncı şu ana kadar yapım hakkında ayrıntı verme konusunda çok çekingen davranırken tek bir görsel dışında detay vermedi.

Yüzüklerin Efendisi mobil RPG oyunu duyuruldu

Yüzüklerin Efendisi mobil RPG

Oyun, görselden de anlaşılacağı üzere Midde-earth Enterprises ile ortaklaşa yapılıyor ve firmanın baş marka ve lisans görevlisi Fredrica Drotos’a göre sadece JRR Tolkien’in edebi eserinde anlatıldığı gibi Orta Dünya’dan esinlenecek.

Heroes of Midde-Earth, görünüşe göre hem Yüzüklerin Efendisi hem de Hobbit’ten “sürükleyici hikâye anlatımı, sıra tabanlı dövüş, ürün ve eşya toplama sistemleri ve geniş bir karakter listesi” içerecek. Oynanış konusuna gelecek olursak da, Tolkien’in eserlerinden bilinen çeşitli hikâyelerdeki savaşları konu alacak. Oyunun ayrıca daha çok sosyal ve rekabetçi bir yapıda olacağı belirtilmiş.

EA tarafı oyunun dinamiklerine ve içeriğine çok fazlasıyla güveniyor gibi görünüyor. Yakın zamanda tartışmalara konu olan Yüzüklerin Efendisi dizisi ile muhtemelen bu ücretsiz projenin de tanıtımına ağırlık verilecek diye düşünüyoruz. 

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 15:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.05.2022 12:05
warcrafta yaptıkları gibi clash royale tarzı bir oyun çıkarırlar diye düşünüyorum :).
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.05.2022 08:57
Ben anlamadım arkadaş bu Lord of the Ring hakları kaç firmanın elinde böyle? Warner Bros ta film ve oyun hakları var, Amazon da dizi. Ayrıca Deadlic diye bir firmada Lord of the Rings: Gollum yapıyor. Ve benim bildiğim Electronic Arts artk Lotr haklarına sahip değil, nasıl oyun yapabiliyor hala. ?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yüzüklerin Efendisi mobil RPG
İlginizi Çekebilir