Zelda'nın unutulmaz macerası 26 yıl sonra geri dönüyor!

Ersin Kılıç 14.02.2019 - 10:11
The Legend of Zelda: Link’s Awakening, Switch için duyuruldu!

Nintendo'nun en sevilen serilerinden biri olan The Legends of Zelda'nın unutulmaz macerası Link’s Awakening, tam 26 yıl sonra geri dönüyor. Türkiye saati ile dün gece yapılan Nintendo Direct sunumunda The Legend of Zelda: Link’s Awakening oyununun Switch versiyonu duyuruldu.

The Legend of Zelda: Link’s Awakening, Nintendo Switch için duyuruldu!

The Legend of Zelda: Link’s Awakening ilk olarak 1993yılında, yani 26 yıl önce karşımıza çıkmıştı. 1993 yılında Gameboy için piyasaya çıkan oyun 1998 yılında ise Gameboy Color versiyonu ile bir kez daha piyasaya sürülmüştü. Bu nedenle birçok oyun severin tanıştığı ilk Zelda oyunlarından biri olmayı da başaran yapım, aldığı övgüler ile birlikte serinin de en sevilen oyunlarından biri olmuştu diyebiliriz.

Oyunun Nintendo Switch için duyurulan versiyonu doğal olarak yenilenmiş bir şekilde karşımıza çıkacak. Zaten yayınlanan ilk tanıtım videosuna baktığımızda da görsel açıdan birçok yeniliğe imza atıldığını görüyoruz. Tabi sıfırdan yapılan bir macera olarak değil, başarılı bir şekilde elden geçirilmiş bir remake olarak karşımıza çıkacak. Yani oynanış ve kamera açısı gibi dinamikler özüne sadık kalınarak hazırlanmış. Henüz çıkış tarihi netleşmese de bu yıl olacağı belirtilen oyunun ilk videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 07:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.02.2019 12:34
Aşırı tatlı. Başka bir eski port yerine yeni Zelda süper oldu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Zelda'nın unutulmaz macerası 26 yıl sonra geri dönüyor!
İlginizi Çekebilir