Zlatan Ibrahimovic EA Sports FIFA'ya tepki gösterdi

Alparslan Gürlek 23.11.2020 - 23:02
Ünlü futbolcu Zlatan Ibrahimovic EA Sports FIFA'ya "Beni oyunlara ekleme iznini kim verdi?" diyerek tepkisini dile getirdi. Süreç başlıyor.

Ünlü futbolcu Zlatan İbrahimovic EA SPORTS FIFA'ya sosyal medyadan sitem etti. Facebook hesabından paylaştığı gönderi ile kendisinin oyuna eklenmesi yönünde hiçbir anlaşma yapmadığını belirtiyor. Oyunda bulunmasıyla üzerinden para kazanıldığını ve yıllardır hiçbir anlaşmasının bulunmadığını belirten futbolcunun tepkisi oldukça sert. Zlatan Ibrahimovic EA SPORTS FIFA için araştırma sürecine girdiğini belirtti.

Zlatan Ibrahimovic: "EA SPORTS FIFA üzerimden fayda sağlıyor"

Ünlü futbolcu sert tepkileriyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Futbol camiasında oldukça yetenekli olmasıyla ön plana çıkan ancak bazı söylemlerinden sonra bazı kitlelerin tepkisini toplayan oyuncunun yeni hedefi EA. FIFA oyunlarına eklenirken kendisinden izin alınmadığını ve hiçbir anlaşmasının bulunmadığını söyleyen oyuncu tepkisini Facebook hesabı üzerinden dile getirdi. Paylaştığı gönderide şu ifadeler yer alıyor:

"EA SPORTS FIFA'ya adımı ve yüzümü kullanma izni kim verdi Fifpro? Fifpro üyesi olduğumun farkında değilim ve eğer öyleysem, tuhaf bir manevra yoluyla oraya gerçek bir bilgi olmadan yerleştirildim. Ve kesinlikle FIFA veya Fifpro'nun beni kullanarak para kazanmasına asla izin vermedim. Birisi bunca yıldır hiçbir anlaşma yapmadan benim adıma ve yüzümden kar ediyor.
Araştırma zamanı"

Zlatan Ibrahimovic EA Sports FIFA'ya tepki gösterdi

FIFA oyunlarında kendisinin ve yüzünün kullanıldığını söyleyerek "üzerimden para kazanıyorlar" diyen ünlü futbolcu ilginç yorumlarla karşı karşıya kaldı. Alaylı bir dille yaptığının yanlış olduğunu ifade eden hayranların yanı sıra "eğer bu bir şaka değilse, lütfen yaşının adamı ol, çocukça şeyler yapma" gibi sert eleştiriler de toplayan futbolcu araştırma sürecine girdiğini söylüyor. Yakında Zlatan Ibrahimovic EA SPORTS FIFA gerginliğinin başlayacağını söyleyebiliriz. Şimdilik EA herhangi bir yanıt vermedi ancak yakında açıklamalar gelecektir.

Zlatan aynı zamanda FIFA 21 oyununda da bulunuyor ve FUT modunda takıma eklenebiliyor. Toplam reytingi 83 olan futbolcunun bu tepkisinin ne kadar haklı olduğu tartışılır. Fifpro ile herhangi bir anlaşması bulunmadığından, anlaşmalı futbolcular gibi oyunda bulunmasından kazanç elde etmemesini göz önüne alırsak anlaşılabilir bir tepki olduğunu söyleyebiliriz. Yine de her konuda gösterdiği gibi tepkisinin fazla sert ve agresif olduğu aşikar. Bakalım EA bu durumla ilgili nasıl bir açıklama yapacak? Sizler Ibrahimovic'in bu tepkisi hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Yorumlar 9
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 02:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.11.2020 01:32
Bir efsanesin ama karakterli bi adam değilsin..
MK Okuru
MK Okuru 25.11.2020 19:46
Adam hakkını savunuyor diye "karaktersiz" diyosun? Biri senin yüzünü alıp kendi oyununa koysa, saçma sapan pozisyonlara sokup internette para kazansa, bir de tüm bunları senden izinse yapsa bir şey demezsin, çok karakterli bi insan olursun
MK Okuru
MK Okuru 25.11.2020 02:47
biri senin annenin yuzunu kullanip para kazansa kabul edermisin neyse ya
MK Okuru
MK Okuru 24.11.2020 09:52
EA çok karakterli di mi (!)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.11.2020 00:27
adam haklı
Kalan Karakter: 300 Gönder
taylanz
taylanz 24.11.2020 18:52
Altındaki Asfandyar Khan Panezai isimli kişinin attığı yorumu da 140 kişi beğenmiş. İnsan bazen Türkiye'yi gerizekalı deposu zannediyor ama değil, görüleceği üzere dünyada da bol bol aptal insan var.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.11.2020 13:45
EA için şu adama laf edende ne biliyim...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.11.2020 13:29
Hemen bir ea yı koruyun geç kaldınız İbrahimoviç az bile demiş çocuk kumarı oynatan firmaya o hakkı kim verdi birde adam gol kralı şampiyonluğa oynuyor en düşük ucuz gereksiz topçu yapmışlar
Kalan Karakter: 300 Gönder
Zlatan Ibrahimovic EA Sports FIFA'ya tepki gösterdi
İlginizi Çekebilir