Üye Girişi
Beni Hatırla
Üye ol! Şifremi unuttum!
  Haber   Oyun Galerileri   e-Spor   Teknoloji   Sinema/TV   Forum
 
   
Youtube içeriği buraya gelecek, dertler bitecek.
   
Google+ içeriği buraya gelecek, dertler bitecek.
 
 
Youtube içeriği buraya gelecek, dertler bitecek.
 
Google+ içeriği buraya gelecek, dertler bitecek.
tam çözüm

Merlin'in Kazanı > Tam Çözüm > Destiny

Mini Rehber: Destiny'de Legendary Mark kasmanın yolları! - Tam Çözüm

Eski sistem kadar kolay değil, onu bilin

Emin Çıtak - 16.09.2015 12:15
Emin Çıtak - 16.09.2015 12:15
Destiny: The Taken King dün konsollara çıktı ve anında oyuncular tarafından istilaya uğradı. Karakter seviyesini 40'a çeken ve oyunu baştan sona değiştiren bu DLC ile birlikte en büyük sorunlardan biri de Legendary Mark dediğimiz yeni eşya satın alma yolumuz oldu.

2.0.0 güncellemesinden önce Crucible Mark ve Vanguar Mark biriktirerek kolayca Legendary eşyalara ulaşabiliyorduk. Ama artık işler değilmiş durumda ve Bungie oyuncuları zorlamaya kararlı.
Arekkz oyuncuların kafasındaki en büyük soruyu, yanı "Nasıl biriktireceğiz bu puanları?" sorusunu hazırladığı bir video ile cevaplamış.

-Legendary Mark kazanabilmek için öncelikle seviye 40 olmalısınız.

-Günlük Heroic Story size 15 Legendary Mark veriyor.

-Günlük Crucible etkinliği size 15 Legendary Mark veriyor.

-Haftalık Heroic Strike yine 10 Mark sağlıyor. Bunu üç karakterinizle de yaparak 30 Mark kasabilirsiniz.

-Bazı hikaye görevleri size Lagendary Mark veriyor. Görevlerinizi kontrol etmeyi unutmayın.

-Yıl 2 silahları ve zırhları (yani oyuna yeni gelen tüm silahlar), Legendary olmak şartıyla size 3-5 arası Legendary Mark sağlıyor.

Elbette eskisi kadar kolay değil ama her zaman bir yolu vardır. Eyes up Guardian!

yorumlar (1)
MK Okuru
 
 
 
Seviye: 2
bortozol, 17.09.2015 04:09 (0)
valla oyuncularin oyunculugunu falan zorladıgı yok . sadece sabrını zorluyor . sabreden yapacak daha iyi bir şeyi olmayan kişiler bu markları belli süre zarfında biriktirebilir . ancak daha erken değil...

Merlin'in Kazanı, Radore'de barındırılmaktadır.


YASAL UYARI!: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya makale/metinlerin tüm hakları Merlin'in Kazanı'na aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbir içerik önceden özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu makale/metin veya yazılar sadece Merlin'in Kazanı tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak iletilebilir ve/veya bunlardan alıntı yapılabilir.