Üye Girişi
Beni Hatırla
Üye ol! Şifremi unuttum!
  Haber   Oyun Galerileri   e-Spor   Teknoloji   Sinema/TV   Forum
 
   
Youtube içeriği buraya gelecek, dertler bitecek.
   
Google+ içeriği buraya gelecek, dertler bitecek.
 
 
Youtube içeriği buraya gelecek, dertler bitecek.
 
Google+ içeriği buraya gelecek, dertler bitecek.
▲ Reklamı Kapat ▲

haber

Merlin'in Kazanı > Haberler > Mass Effect: Andromeda

Mass Effect: Andromeda'nın yan görevleri nasıl olacak?

Detaylar gelmeye devam ediyor

Ersin Kılıç - 25.11.2016 09:10
Ersin Kılıç - 25.11.2016 09:09
Mass Effect: Andromeda'nın son videosundan sonra oyun hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. VGA 2016 töreninde yeni videosu ile karşımıza çıkacak olan oyunun bu bilgilerinde daha önce gemimize dair detaylar verilmişti. Game Informer'da yer alan son haberler ise oyundaki yan görevlerin nasıl olacağına işaret ediyor.Bunu Merlin'den çaldık. Hırsızız biz.

Ziyaret edeceğimiz gezegenlerin daha az çizgisel olacağı belirtilirken özellikle ikinci oyunun büyük bir kısmını oluşturan "Sadakat" görevlerinin bu oyunda da yer alacağı belirtilmiş. Bu görevler sayesinde takım arkadaşlarımız hakkında daha fazla bilgiye erişebileceğimiz de gelen bilgiler arasında. Bunu Merlin'den çaldık. Hırsızız biz.

Gideceğimiz gezegenlerde ayrıca düşman kampları olacağı ve keşfedilmeyi bekleyen gizemli bölgeler dışında bu kampları da temizleyebileceğimiz belirtilmiş. Üstelik bu kamplarda bizi zorlayıcı boss mücadeleleri de bekleyecek.

yorumlar (9)
MK Okuru
 
 
 
MK Okuru, 27.11.2016 14:49 (0)
1. Mass Effect oyununun en büyük hayal kırıklıklarından biriydi benim için yan görevler . Heleki o toplanabilir öğeler aman aman düşman g*tüne... Topla topla eee sonuç? Ring of bash . Umarım adam gibi bir oyun çıkar artık ne hype edildiyse balon çıkıyor bıktık
MK Okuru, 27.11.2016 00:52 (0)
Meffect guzel oyun tur anlamında rakıpsız anca cınsel ıcerıklı ıgrenc homoluk lezbıyenlık oyunlara barı bulastırmayın altı ustu oyun yaw
MK Okuru, 26.11.2016 21:20 (0)
Oyun Nisan ayında çıkacak, nereden baksan 6 ay var. Avuclarımızı sıvazlamayalım şimdiden o avuclar bize lazım oynanacak çok oyun var.
MK Okuru, 25.11.2016 13:57 (0)
MK Okuru, 25.11.2016 10:00 (0)
I'm driving the HYPE TRAIN!
Bu nasıl çevrilir sevgili Merlin yardım et! :D
Seviye: 1
Yuuciin, 25.11.2016 13:02 (0)
Dragon Age Inquisition gibi yapmasınlar yeter.Koskoca dünya 10 tane ana görev var yan görevler de 'Kocamın yüzüğünü getirir misin?' vs. şeklinde olunca bayıyor.
MK Okuru, 25.11.2016 10:46 (0)
Dragon Age'deki gibi saçmasapan fetch questlerle doldurmazlar umarım.

Merlin'in Kazanı, Radore'de barındırılmaktadır.


YASAL UYARI!: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya makale/metinlerin tüm hakları Merlin'in Kazanı'na aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbir içerik önceden özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu makale/metin veya yazılar sadece Merlin'in Kazanı tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak iletilebilir ve/veya bunlardan alıntı yapılabilir.