Asphalt 7: Heat'e yeni güzeller

Merlinin Kazanı 23.08.2012 - 14:23
Hyundai Veloster Turbo ve Genesis Coupe, Asphalt 7: Heat ‘de
Hyundai Motor Company 13 Ağustos’da, hızlı ve etkileyici modelleri olan Veloster Turbo ve Genesis Coupe’u iOS ve Android tabanlı telefonlar ve tabletlere sunarken - en çok satılan oyunlar listesinde başı çeken Asphalt 7:Heat oyununda sahne alacağını açıkladı.

13 Ağustos’dan itibaren oyuncular Veloster Turbo ve Genesis Coupe modellerini Gameloft’un en çok satan mobil yarış oyunu Asphalt 7: Heat’de bulabilirler. Oyunda ayrıca Premium otomobil markalarından oluşan 60’dan fazla yüksek performanslı diğer modellerde de yarışabilirler.
 
Gameloft, dünyaca önde gelen dijital ve sosyal oyun üreticisi, popüler oyunu olan Asphalt 7:Heat’e son yenilemeyi Haziran ayında yayınlarken, Hyundai ise bu ay içerisinde gerçekleştirdi. Müşterilerin beklentileri ötesinde deneyimler yaşatma amacıyla yenilikçiliği benimseyen Hyundai, işbirliği sayesinde Hyundai ‘Modern Premium’ anlayışının bir kez daha altını çizdi.

Asphalt 7: Heat'e yeni güzeller
Çıktığı günden bu yana tüm dünyada 50 milyon insan tarafından download edilerek büyük bir ilgiyle karşılanan Asphalt serisi, son sürümü Asphalt 7: Heat’de de nefes kesmeye devam ediyor. Asphalt 7: Heat Paris, Londra, Miami ve Rio de Janerio gibi farklı şehirlerde yarış imkanı sunuyor ve adrenalin dolu araba yarış oyunu olarak kendisini diğer oyunlardan farklı bir yere koyuyor.

Hyundai Veloster Turbo ve Genesis Coupe agresif tasarımları ve güçlü motorları sayesinde gençler tarafından oldukça rabet görüyor.
Veloster Turbo, 2012 Uluslararası Kuzey Amerika Auto Show’unda sahne alarak, Hyundai markasının ‘new thinking’ mesajını en iyi şekilde iletti. Araç fark yaratan dizaynı ve hatcback oluşuyla ilgi toplarken, 204 ps maksimum güç sunuyor. Bir okçunun hızla attığı ok ile yarışan makyajlı Genesis Coupe’un görsel şov içeren “Genesis Coupe ve bir ok karşı karşıya” adlı kısa filmini izleme şansı da oyuncuları bekliyor.

İşbirliği sonrasında da, Hyundai mobil oyun pazarlama faaliyetlerine yönelip, ilerleyen zamanda yeni mobil oyun projelere imza atacak.  Asphalt 7: Heat haricinde, yine Gameloft tarafından hazırlanan GT Racing: Motor Academy’de Genesis Coupe ile birlikte markanın tasarım ödüllü konsepti fütüristik i-oniq’ini de tercih edebilecek. Oyun dünyasındaki pazarlama faaliyetlerini güçlendirmek adına, Hyundai ve Gameloft senenin ikinci yarısında da faaliyetlerine devam edecek.

Hyundai Motor Pazarlama Direktörü Wonhong Cho söyle belirtti “Umarız bu proje genç nesile, Hyundai müşterilerine, Hyundai markasını denemek için fırsat olur”, “Hyundai ‘Modern Premium’ değerini ilerleyen dönemlerde ilgi çekici pazarlama aktiviteleri ile sunacak.”

“Hyundai ile işbirliğine giderek markanın ürünleriyle fanlarımıza ulaşıyor olmak bizlere heyecan veriyor. İçeriğinde 60 farklı model barındıran ve kataloğu fütüristik i-oniq modeli de ekleyerek oyunculara keyifli zaman sunuyor”, diyen Gameloft İş Geliştirme Direktörü Alexandre Tan mutluluğunu paylaştı.

- Basın Bülteni
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 07:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
Asphalt 7: Heat'e yeni güzeller
İlginizi Çekebilir