1/9

ASRock Fatal1ty Z77 Professional

Emre Demiray 27.06.2012 - 15:55
Oyuncular için bir efsane olan Fatal1ty'nin anakartını Emre Demiray (aka. Techno-Labs Man) inceledi!
Bilgisayarı sadece İnternet’e girmek, ofis uygulamalarını kullanmak ve e-postalarını kontrol etmek için kullananlar dizüstü bilgisayarlara ve tabletlere kaydıkça, donanım bileşenleri ile ilgilenenler de yavaş yavaş sadece bu işin meraklıları olmaya başladı.
 
Meraklılar derken, yüksek performans peşinde koşan oyuncular ve overclock yapan kişileri kastediyoruz. Durum böyle olunca hemen her marka standart modellerin yanında oyuncular ya da overclock yapanlar için özel ürün serileri çıkarmaya başladı.
 
 
 
Ülkemize yeni giriş yapan ASRock da bu trendi takip edenlerden. ASRock’ın Intel Z77 yonga setli anakartlarının arasında oyuncular için özel olarak tasarlanmış bir model var. Hem de bu model, oyuncuların yakından tanıdığı bir isme sahip. 
 
Profesyonel oyunculuk denildiğinde akla ilk gelen isim olan Jonathan Wendel ya da asıl tanıdığımız adıyla Fatal1ty, ASRock’ın oyuncular için tasarladığı anakartta karşımıza çıkıyor. ASRock Fatal1ty Z77 Professional adlı anakartın tasarımında Wendel’in ne kadar katkısı olduğunu bilemeyiz fakat ortaya çıkan ürünün neler yapabildiğini sizlerle paylaşabiliriz.