Assassin's Creed: Origins bu hafta sonu ücretsiz oluyor

Alparslan Gürlek 18.06.2020 - 09:59
Ubisoft tarafından geliştirilen sevilen RYO oyunu Assassin's Creed bu hafta sonu Uplay üzerinden ücretsiz olacak. Antik Mısır'da bir yolculuğa hazır olun!

Ubisoft Montreal tarafından geliştirilen sevilen rol yapma oyunu, Assassin's Creed: Origins bu hafta sonu Uplay üzerinden ücretsiz şekilde oynanabilecek.

Assassin's Creed: Origins bu hafta sonu Uplay üzerinde ücretsiz oluyor

Ubisoft Montreal tarafından geliştirilen, Assassin's Creed serisini Antik Mısır uygarlığının derinliklerine taşıyan serinin devrim niteliğindeki oyunu Assassin's Creed: Origins için güzel haber. Oyun, bu hafta sonu Ubisoft'un oyun platformu Uplay üzerinde ücretsiz olarak oynanabilecek. Oyunu alma fikrine sahip olup, denemek isteyen oyuncular için güzel bir fırsat. Serinin mekaniklerini diğer oyunlarından uzaklaştırıp, yeni bir soluk getiren ilk oyun Assassin's Creed: Origins Uplay'de 19-21 Haziran tarihleri arasında ücretsiz olarak oynanabilecek.

Assassins Creed Origins Satın Al - %25 İndirimli | FOXNGAME - FOXNGAME

Uplay üzerinden bu hafta sonu için ücretsiz olacak oyunu oynamak isteyen oyuncular, buraya tıklayarak ilgili sayfadan Uplay uygulamasını indirebilir. Oyunu indirmekle vakit kaybetmeyip, erişime açıldığı andan itibaren tadını çıkartmak isteyen oyuncular için oyun şuan ön yükleme yapılabilir vaziyette kendilerini bekliyor.

Assassin's Creed: Origins oyununu Uplay üzerinden bu hafta sonu ücretsiz oynayan oyuncular, oyunu satın almaya karar verirlerse ilerlemeleri kaybolmayacak. Hafta sonu boyunca oynadıkları süre ve kaydettikleri gelişme, oyunu satın aldıklarında devam edebilecekleri bir başlangıç noktasına dönüşecek.

Assassin's Creed: Origins hakkında

Assassin's Creed: Origins, çok büyük oyunlarda imzası olan Ubisoft Montreal tarafından geliştirilmiş bir Assassin's Creed oyunudur. Oyun, kendisinden önceki oyunlarda geçen ortamlardan farklı olarak bu sefer Antik Mısır döneminde geçiyor. Çölün, kum fırtınalarının ve sıcağın ekrandan yüzünüze vurduğunu hissedebildiğiniz oyun, seride kendisinden önceki oyunlara nazaran farklılıklar barındırıyor.

Dövüş sistemi olarak Assassin's Creed serisinin önceki oyunları sinematik animasyonlar üzerinde ilerliyordu. Bunun yer yer oyunu fazla kolaylaştırdığı da oyuncular tarafından hakim bir düşünceydi. İşte Assassin's Creed: Origins oyunuyla aslında serinin dövüş sistemi kökten değişti. Kendisinden sonra gelen oyunlar Assassin's Creed: Origins'in dövüş sistemini kullanmaya başladılar. Sinematik bitiricilerin her an uygulanmadığı, düşmanları sessizce yaklaşmak şartıyla tek seferde indirebildiğiniz dövüş sistemi bir takım oyuncular tarafından tepki görse de, genel anlamda sevildiğini söyleyebiliriz. Assassin's Creed serisi hayranlarının gözü hala eski dövüş sistemini arasa da, gelmekte olan Assassin's Creed: Valhalla için de bu dövüş sisteminin geçerli olduğunu düşünüyorum.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 18.05.2024 17:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
Assassin's Creed: Origins bu hafta sonu ücretsiz oluyor
İlginizi Çekebilir