Assassin's Creed'den bir ayrılık haberi daha

Murat Halilbeyoğlu 12.01.2012 - 16:55
Kardeşlik dağılıyor mu?
Assassin’s Creed: Revelations'ın kreatif direktörü Alexandre Amancio'nun bugün yapılan bir açıklama ile Ubisfot'tan ayrılıp Quebec'li bir pazarlama firmasına geçtiği duyuruldu. Amancio son iki yıl içerisinde Assassin's Creed serisinden ayrılan ikinci kreatif direktör oldu.

Assassin's Creed'den bir ayrılık haberi daha
Amacio konu hakkında şunları söyledi:

"Video oyunları ve reklam arasında çok fazla ortak nokta mevcut. Her iki endüstride de her zaman için müşteriyi markaya bağlamak adına yeni yollar aranıyor. Buna ek olarak tıpkı reklamlarda olduğu gibi video oyunları endüstrisi de geliştirme ve stratejilerine çok önem arzeden sosyal boyutları hesaplayıp içerisine katmalıdır. Oyunlar artık sadece bir oyun değil, onlar bir topluluk, oyuncularla marka arasındaki bir ilişki."

Yeni görevinde reklam projelerinin kontrolünü yapacak olan Alexandre Amancio burdaki geliştirme ekibine alışılmışın dışındaki uzmanlığını sunacak.

Alexandre Amancio'dan önce de 2010 yılında Patrice Désilets, Ubisoft'tan ayrılmış ve THQ'ya geçerken yanında üç kşiyi götürmüştü. Öte yandan firmadan Amancio'nun yerine kimin geçeceğine dari bir bilgi gelmedi.
Yorumlar 13
MK Okuru
MK Okuru 4.05.2024 18:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
Assassin's Creed'den bir ayrılık haberi daha
İlginizi Çekebilir