ATOM, Injustice 2'ye geliyor

Hakan Hervenik 4.10.2017 - 09:59
Bir sonraki DLC karakteri ATOM oldu.

NetherRealm, dün Injustice 2'ye gelen yeni güncelleme ile oyuna Mortal Kombat'ın yıldırım tanrısı Raiden'ı ekledi. İlk Injustice oyununa göre çok daha fazla karakter içeren Injustice 2, neredeyse her ay oyuna yeni bir karakter eklemeye devam ediyor. Şimdiye kadar DLC'ler ile oyuna beş karakter ekleyen stüdyo, Raiden'ın yayınlanmasından sadece 12 saat sonra oyuna eklenecek olan bir sonraki karakteri duyurdu.

Warner Bros. Interactice Entertainment ve NetherRealm Studios, yaptıkları duyuru ile ATOM karakterinin oyuna eklenecek olan bir sonraki karakter olduğunu duyurdu. Çıkış tarihi belirtmeyen stüdyo, "Yakında" demekle geçindi. Kısa bir oynanış videosu da yayınlayan NetherRealm, ATOM'un saldırılarını ve kombolarını gösterdi. Kendi boyutunu küçültebilen ve büyütebilen ATOM'un Injustice 2 kadrosuna heyecan katacağı kesin.

ATOM Kimdir?

Ray Palmer, yani Atom bir bilim adamıdır. Geliştirdiği bir kemer ile atom boyutuna kadar küçülebilen veya devasa bir boyuta ulaşabilen Atom, 1961 yılında DC evrenine adım atmıştır. Yalnız, Injustice 2'de göreceğimiz Atom, Ray Palmer olmayacak. Onun yerine öğrencisi Ryan Choi'yi göreceğiz.

Injustice 2, PlayStation 4 ve Xbox One için mevcut.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 4.05.2024 18:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.10.2017 10:30
Ama helll boy vardı fighter pack 2 de. Anlamadım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
ATOM, Injustice 2'ye geliyor
İlginizi Çekebilir