Attack on Titan son bölümleri için fragman yayınlandı

Ersin Kılıç 3.07.2023 - 11:47
Kafaların iyice karıştığı Attack on Titan final sezonunun kalan son bölümleri için kısa bir fragman yayınlandı.

Attack on Titan Final sezonu için hayranların kafası bir hayli karışmış durumda. İlk etapta tek parça oalcağı sanılan fakat sonrasında üçe bölünen ve uzun aralar verilen final sezonu için nihayet sona gelmiş gibiyiz. Eğer büyük bir sürpriz daha yapılıp 4, 5 ya da 6 kısım duyurulmaz ise animenin bu sene artık sona ermesi bekleniyor. İşte merakla beklenen Attack on Titan son bölümleri için fragman yayınlandı ve fragmandaki sahnelere baktığımızda sona geldiğimizi anlıyoruz.

Öncelikle haberin devamının anime serisinde güncel olmayanlar için spoiler niteliğinde olacağını belirtelim. 

Attack on Titan son bölümleri için fragman geldi

2013 yılında başlayan Attack on Titan (Shingeki no Kyojin) animesi, yayınlanan her sezonu ile hem konu hem de animasyon kalitesi ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Serinin 4. sezonunun3.kısmı için kısa bir fragman dışında önemli bir poster de yayınlandı. Tam tarih verilmese de animenin bu yıl sonunda yayınlanacak son bölümleri ile  artık tamamlanacağına kesin gözüyle bakılıyor. Yayınlanan kısa teaser ve poster şu şekilde;

Serinin mangası 2021 yılında sona erdi. Doğal olarak manga okuyucuları anime serisinde hangi olayların kendilerini beklediğini doğal olarak biliyor. Bazı yönlerden hayal kırıklığı yaratsa da manganın genel olarak tatmin edici bir şekilde final yaptığını da söyleyebiliriz. Yayınlanan 4.sezon 28 bölüm mangada 130. bölüme denk geliyor. Serinin 139. bölüm ile sona erdiğini düşünecek olursak anime için muhtemelen 8 ya da 9 bölümlük bir son kısmın bizi beklediğini söyleyebiliriz.

Attack on Titan son bölümleri için fragman

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 09:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.07.2023 13:34
Manga finalini öğrendikten sonra direk bıraktım seriyi. Yok böyle bir hayal kırıklığı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Attack on Titan son bölümleri için fragman
İlginizi Çekebilir