Avengers 5'in Adı Değiştiriliyor

Tunay Şahin 15.03.2024 - 09:36
Disney, Jonathan Majors'un tutuklanmasının ardından Avengers 5'in isminin değişeceğini doğruladı. Kang Hanedanlığı başlamadan bitti.

Disney, Jonathan Majors'un hukuki sorunlarının ardından Avengers 5'in adının değiştirildiğini teyit etti. Bu, Kang the Conqueror karakterinin yaratıcısı olarak bilinen Majors'un Mart 2023'teki tutuklanması sonrası Marvel Sinematik Evreni'nde (MCU) nasıl bir yol izleneceği konusunda ortaya çıkan belirsizlikleri de bir nebze olsun gideriyor.

Avengers 5'in Adı Değiştiriliyor: Yenilmezler: Kang Hanedanlığı Artık Geçerli Değil

Resmi olarak "Yenilmezler: Kang Hanedanlığı" olarak bilinen yaklaşan Avengers filmi, Disney tarafından doğrulandığı üzere, artık bu ismi taşımayacak. The Hollywood Reporter'ın Şubat 2026'da vizyona girecek filmle ilgili olarak ilk olarak yayımladığı haberde, filmin adının değiştirileceği bildirilmişti. Disney, son yatırımcı toplantısında Avengers 5 için "The Kang Dynasty" adını kullanmaktan vazgeçtiğini duyurdu.

Avengers 5'in Adı Değiştiriliyor: Yenilmezler: Kang Hanedanlığı Artık Geçerli Değil

Marvel Studios'un, Majors'un karakteri Kang'ı ya tamamen çıkarmayı ya da önemli ölçüde azaltmayı planladığı söyleniyor. Bu, özellikle "Ant-Man and The Wasp: Quantumania" filminin eleştirilerinin ardından, zaman yolculuğu yapabilen Kang karakterinden uzaklaşma eğilimini de ortaya koyuyor. Disney, Majors'un tutuklanmasının ardından onu işten çıkarmamış olsa da, Marvel Studios'un bu karakteri daha az kullanmayı tercih ettiği belirtiliyor.

Avengers 5'in Yeni Adı Ne Olacak?

Şu an için Disney ve Marvel Studios, Avengers 5'in yeni adını ne olacağını açıklamadı. Ancak, Majors'un yaşadığı yasal problemler ve Disney CEO'su Bob Iger'in liderliğindeki MCU'nun geleceği üzerine yapılan revizyonlar, serinin yeni bir yöne doğru ilerlediğine işaret ediyor. Yenilmezler 5'in yeni adı, muhtemelen Kang karakterinin azalan öneminden tamamen farklı bir tema taşıyacak.

MCU'nun çok evrenli yapısı ve "Deadpool & Wolverine", "Captain America: Brave New World" ve "The Fantastic Four" gibi filmlerin vizyona girmesi, Marvel Studios'un Kang'sız bir evreni nasıl şekillendireceği hakkında daha fazla fikir verecek.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 09:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 17:16
Thanos geri gelsin
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.03.2024 11:47
Thanos gibi mükemmel bir kötü karakter geleceğini sanmıyorum ama hadi bakalım.
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 09:28
Bir thanos gördünüz, koskoca marvel evreninde sadece thanos var zannediyonuz. Max mcu kitlesi yorumu :))
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.03.2024 15:39
kang zaten thanos kadar sevilecek bir karakter potansiyeli yoktu değişmesi çok iyi olmuş
Kalan Karakter: 300 Gönder
Avengers 5'in Adı Değiştiriliyor
İlginizi Çekebilir