Başarısızlığın tanımı olan oyun The Culling'in yenisi duyuruldu

Furkan Güler 10.07.2018 - 14:11
Geliştirici ekip Battle Royale'e geri döndü.

2016 yılında çıkan ve Battle Royale türüne kısmen ait olan The Culling, bozuk oynanış yapısının yanında optimizasyon sıkıntıları yüzünden etrafında topladığı oyuncu kitlesini haftalar içerisinde kaybetmişti. Şimdi ise The Culling'in devam oyunu duyuruldu. İlk oyunu sadece Steam üzerinden PC platformuna çıkartan geliştiriciler, The Culling 2 oyununu bu kez PC'nin yanında PlayStation 4 ve Xbox One platformuna da çıkartacaklar. Battle Royale sahnesine tekrar giriş yapan Xaviant, oyunu konsol platformlarına da çıkartacağından artık optimizasyon sıkıntılarını aşacaktır diye düşünüyoruz.

The Culling 2 duyuruldu

Tabiri caiz ise oyuncuları oyunu düzelteceğine dair yalan söyleyen ve dolandıran geliştiriciler, oyunla pek fazla ilgilenmiyorlardı. Sunucuları günden güne boşalan ilk oyunu artık oynayan kimse bulunmuyor. Karakter kişiselleştirmesi tarafında detaylara özen gösteren serinin ikinci oyununda muhtemelen kozmetik ürünler büyük rol oynayacaktır diye düşünüyoruz. Ancak oyuncuların Fortnite ve PUBG'i bırakıp The Culling 2'ye dönecek olması bize biraz hayal kurmak gibi geliyor. Hali hazırda firmalar milyonlarca dolarlık yatırım ardından kendilerine özel kemik kitlesini oluşturmayı başardılar.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 18.05.2024 04:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.07.2018 05:03
ilk culling gibi olsa belki düşükte olsa bir şansı olabilirdi ama pubg uilı çakma h1z1 gibi görünüyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.07.2018 16:21
Pubg ve benzerlerinden cok daha eglenceli gelmisti bu oyunu denedigimde ancak içerik azligi ve berbat optimizasyon nedeniyle su anda oynanamayacak bir halde.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Başarısızlığın tanımı olan oyun The Culling'in ikincisi geliyor
İlginizi Çekebilir