Battlefield 1 haritası bugünden itibaren ücretsiz hale geldi

Ahmet Özçilingir 20.04.2018 - 12:09
Rupture haritasına Premium üye olmayan Battlefield 1 oyuncuları da girebilecek

Geçtiğimiz günlerde, EA Games’in Battlefield 5 üzerinde çalıştığı ve oyunda Battle Royal modu olacağı yolundaki söylentiler ayyuka çıkmıştı. EA, yeni Battlefield oyunu üzerinde çalışırken, Battlefield 1’i bir kenara atmış değil. Hatta, EA kanadından oyuncuları sevindirecek bir haber geldi.

Rupture haritası ücretsiz oldu 

Daha önce Battlefield 1’in ilk genişleme paketi, They Shall Not Pass DLC’si ile birlikte gelen, yalnızca DLC sahiplerinin ve Premium hesap sahibi olan oyuncuların girebildiği Rupture haritası, bugünden itibaren tüm Battlefield 1 oyuncuları için ücretsiz hale geldi. They Shall Not Pass genişleme paketine veya Premium hesaba sahip olmayan oyuncular da, bugünden itibaren Rupture haritasına giriş yapıp, savaş meydanlarına akın edebilecekler. 

Battlefield’in resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre, önümüzdeki aylarda, They Shall Not Pass’ten daha fazla harita tüm Battlefield 1 sahipleri için kullanılabilir hale gelecek.” İkinci Marne Muharebesi’ni konu alan ve paslı tank enkazlarının gelinciklerle örtüldüğü Rupture haritasında bugün oynayabilirsiniz. Mayıs’tan itibaren daha fazla haritada, anavatanlarını son nefeslerine kadar savunan Fransız ordusunun tecrübeli gazileriyle oynayabileceksiniz .”

Haziran ayında gelecek olan, 5 haritada oynanabilecek Şok Operasyonlar moduyla birlikte, DLC veya Premium hesap sahibi olmayan oyuncular, daha önce giremedikleri haritalarda oynama imkanına da kavuşacaklar.

Battlefield 1 haritası bugünden itibaren ücretsiz hale geldi

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 13:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2018 16:33
Anlamıyorum ben bu mantığı oyunu alıyorum iceriklerine ayrı para veriyorum suyunu sıkıyor resmen daha ne çıkartabilirim diye uğraşıyor batsın şu firma bunların oyunu falan çıkmasın piyasaya gram üzülmem
Kalan Karakter: 300 Gönder
Battlefield 1 haritası bugünden itibaren ücretsiz hale geldi
İlginizi Çekebilir