They Shall Not Pass paketi Battlefield 1 oyuncularına ücretsiz

Hürkan Çalışkan 2.05.2018 - 14:23
Şimdi alırsanız sonsuza dek sizde kalacak.

Electronic Arts ve DICE tarafından geliştirilen, milyonlarca oyuncu sayısına sahip Battlefield 1 için ilk büyük genişleme paketi olan They Shall Not Pass ücretsiz oldu. Origin deposunda bulunan bu ücretsiz genişleme paketini elde etmek için, They Shall Not Pass araması yapmak ve genişleme paketini kütüphaneye eklemek yeterli olacak.

Genişleme paketi oyundaki seçenekleri arttırıyor

Bu genişleme paketi içerisinde olan Rupture haritası birkaç hafta boyunca ücretsiz olmuştu, ancak şimdi Verdun Heights, For De Vaux ve ağır tank haritası Soissons, daha önce oynama fırsatı bulamayanlar için erişime açılacak. Genişleme paketi, ayrıca Fransız ordusu ve el bombasını oyuna dahil ederken, düşmanın savunma ağını temizlemek için kullanılan Trench Raider sınıfını da beraberinde getiriyor.

Battlefield 1 için bir sonraki büyük güncelleme Haziran ayında gerçekleşecek. Shock Operations adı verilen mod ile,  Giant’s Shadow, Prise de Tahure, Lukow Pass, Zeebrugge ve River Somme haritalarında oyuncular 40’a 40 sector capture modu oynayabilecek. Ayrıca temel sürüme sahip tüm oyuncular Shock Operations modunun bu haritalarını oynayabilecek.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 03:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2018 22:55
single playercilerin günahı ne aynı parayı ödeyip eksik hizmet alıyoruz
Kalan Karakter: 300 Gönder
MKY
MKY 2.05.2018 19:32
Teşekkürler bilgilendirme için
Kalan Karakter: 300 Gönder
Battlefield 1’in ilk büyük genişleme paketi şimdi ücretsiz
İlginizi Çekebilir