Battlefield ekibi DICE LA, Ripple Effect Studios olarak devam edecek

Eren Eroğlu 8.07.2021 - 17:25
Battlefield ekibi DICE LA, yoluna Ripple Effect Studios olarak devam edecek. Ekip, duyurulmamış bir proje üstünde çalışmaya da başlayacakmış.

Electronic Arts, Los Angeles merkezli Battlefield ekibi DICE LA'nın isim değişikliğine gittiğini açıkladı. DICE LA bundan böyle Ripple Effect Studios olarak devam edecek. Battlefield ekibi Ripple Effect Studios, şuan da Battlefield 2042'yi geliştirmek için DICE ile çalışıyor.

Battlefield ekibinin yeni ismi Ripple Effect Studios

Battlefield ekibi DICE LA'nın Genel Müdürü Christian Grass (Artık Ripple Effect Studios'un Genel Müdürü) şunları söyledi:

'' Ripple Effect Studios'ta, en küçük fikrin bile dünyayı değiştirebileceğinden, yenilik ve kalite her projenin ön saflarında yer alıyor. Bu, stüdyonun yeni adının arkasındaki belirleyici özelliktir. DICE LA olarak çalışmamızla gurur duyuyoruz ve DICE ekibi sonsuza kadar DNA'mızın bir parçası olarak yer alacak; ancak son sekiz yılda kendi kültürümüzü ve kendi çalışma yöntemlerimizi geliştirdik. Geleceğe bakmaktan, ekibi genişletmekten ve kendi kimliğimizi oluşturmaktan heyecan duyuyoruz. ''

Battlefield ekibi DICE LA, Ripple Effect Studios olarak devam edecek

Ayrıca Ripple Effect Studios, henüz duyurulmamış bir projenin üstünde çalışmaya başlayacak. Respawn Entertainment'in Kurucusu, Vince Zampella ise şunları ekledi:

'' Stüdyo harika bir sicile sahip ve yüksek kaliteli oyunların başka bir kalesine dönüşecek. Los Angeles'a gelen yeni, inanılmaz bir kampüs ve mevcut uzak pozisyonlarımız uygun. Şimdi bize katılmayı düşünmek için harika bir zaman. ''

Ayrıca Vince Zampella, Ripple Effect Studios'a mentorluk yapacak ve stüdyoya Battlefield 2042 dışındaki duyurulmamış projelerine de destek olacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 21:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
Battlefield ekibi DICE LA, Ripple Effect Studios olarak devam edecek
İlginizi Çekebilir