Beat Saber'ın Meta Quest 1 Desteği Sona Eriyor

Tunay Şahin 7.05.2024 - 20:12
Beat Saber, bu yılın sonuna kadar Meta Quest 1 VR başlıklarında desteklenmeyecek, çok oyunculu mod ve güncellemeler kapatılacak.

Beat Games'in popüler VR oyunu Beat Saber, 2023'ün sonuna doğru Meta Quest 1 sanal gerçeklik başlıklarında artık desteklenmeyecek. Geliştiricinin web sitesinde yer alan bir SSS'ye göre, Beat Games "mümkün olanın çıtasını yükseltmeyi" hedefliyor, bu da artık daha yeni ve güçlü cihazlara odaklanacakları anlamına geliyor.

Beat Saber'ın Meta Quest 1 Desteği Bu Yıl Sona Eriyor

Beat Saber, 2 Kasım'dan sonra Meta Quest 1'de oynanabilir olmaya devam edecek, ancak oyuna daha fazla destek verilmeyecek. Bu tarihten itibaren çok oyunculu mod ve liderlik tablosu işlevselliği kapatılacak, yeni güncellemeler gelmeyecek. Oyun ve tüm indirilebilir içerikler (DLC'ler), Meta hesaplarına bağlı olarak çapraz satın alma özelliği sayesinde diğer Meta Quest cihazlarında ek ücret ödemeden oynanabilecek.

Beat Saber'ın Meta Quest 1 Desteği Bu Yıl Sona Eriyor

2019'da piyasaya sürülen Meta Quest 1, yerini Meta Quest 2, Meta Quest 3, Meta Quest Pro, Rift ve Rift S gibi daha yeni modellere bıraktı. Beat Saber, en iyi VR oyunlarından biri olarak kabul ediliyor ve en son Daft Punk ve Hip Hop Müzik Paketi ile güncellenmeye devam ediyor. Oyun, PlayStation VR ve PS VR2 platformlarında da mevcut.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.05.2024 16:36
Kalan Karakter: 300 Gönder
Beat Saber'ın Meta Quest 1 Desteği Sona Eriyor
İlginizi Çekebilir