Birkaç popüler bağımsız oyun, Switch'in kütüphanesine eklenecek

Mehmet Atilla Turan 21.03.2018 - 18:30
Nintendo Switch uyarlamalarının sayısı gün geçtikçe artıyor.

Çıkışından bir sene geçmesine rağmen halen ilk günkü popülerliğe sahip olan Nintendo Switch, hem Nintendo'nun kendi oyunları hem de bağımsız oyunların bulunduğu konsollardan biri. "Bu oyunda Nintendo Switch'te olsun." trendi günden güne popülerleşiyor ve bu da yapımcılar birazcık da olsa Nintendo Switch uyarlamaları üzerinde çalışmalarına neden oluyor. İşte bu sene içerisinde Switch'e çıkması beklenen oyunlar.

Flashback

Her ne kadar bağımsız oyunlar Switch'e eklenecek olsa da, klasiklerin de olması bekleniyor. Bunlardan bir tanesi ise 1992'de Super Nintendo Entertainmet System'e çıkmış olan Flashback. 2D platform ve bulmaca türlerini birleştiriyordu. Daha öncesinde 3D uyarlaması ile konsollara tekrar yayınlanmıştı. Efsaneyi devam ettirmek isteyen Paul Cuisset, yakın bir zaman içerisinde Flashback'in Nintendo Switch'e getirileceğini belirtti. Sadece uyarlama değil, aynı zamanda oyunun büyük hayranları için Collectors Edition çıkarılacak. Flashback, Haziran 2018 tarihinde satışa sunulacak.

Birkaç popüler bağımsız oyun, Switch'in kütüphanesine eklenecek


The Messenger

Konusu, Sega Mega Drive'da bulunan Ninja Gaiden'e benzeyen The Messenger, geçen sene çıkmıştı. 8 bit ve 16 bit türlerini aynı ekranda birleştirmeyi başaran oyun, zorluğu ve konusu ile beraber sevilmişti. Oyuncular, aslında bunu pek beklemiyordu fakat yapımcı Sabotage, yine de The Messenger'ın Nintendo Switch uyarlaması üzerinde çalışmaya başladı. Bu harikulade aksiyon ve platform oyunu, bulunduğumuz sene içerisinde Nintendo Switch için tekrar satışa sunulacak.


Nidhogg II

Birkaç sene önce Steam'de satışa sunulan ve bir hayli keyifli oynanışı ile dikkat çekmeyi başaran Nidhogg, minimalistik tarzı ve NES'teki grafikleri andırması ile popüler. Yapımcı Mersoff, bu popülerlikten sonra Nidhogg II'yi çıkarmayı planlamıştı. İlk oyunu kadar şöhreti yakalayamasa da, yine de bağımsız türündeki oyunları takip edenlerin gözüne takılmıştı. Twitter'da yayınlanan bilgiye göre ise Nidhogg II'nin Nintendo Switch'e bu sene içerisinde yayınlanacağı belirtildi.

Birkaç popüler bağımsız oyun, Switch'in kütüphanesine eklenecek

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 17.05.2024 09:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
Taurrnil Stormael
Taurrnil Stormael 22.03.2018 13:16
The messenger mı o? switch aldırır o kadar diyeyim
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.03.2018 10:17
Flashback PC ve diğer konsollarada gelse böyle kutulu.. NE iyi olurdu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Birkaç popüler bağımsız oyun, Switch'in kütüphanesine eklenecek
İlginizi Çekebilir