Yoğun ilgi Black Desert Online için yeni sunucuyu da getirdi

Ersin Kılıç 29.05.2018 - 11:35
Yoğun ilgi 2. Steam sunucusunu açtırıyor

Black Desert Online geçtiğimiz hafta özel indirimler ve yeni sunucusuyla Steam'de açılmıştı. Steam üzerinde Black Desert Online’a gösterilen yoğun ilgiyle ‘Çok Satanlar’ sıralamasında 3 gündür birinci sırada bulunan oyunun yapımcısı ve yayıncısı Pearl Abyss henüz üç gün olmadan talebi karşılamak için yeni bir sunucu açacağını duyurdu.

Black Desert Online için yeni sunucu açılıyor

Gerek Ramazan etkinlikleri gerekse yeni sunucu açılışı ile oyuncuların yoğun olarak ilgi gösterdiği Black Desert, 3 farklı sınıfı aynı anda oyuna ekleyerek bir ilki gerçekleştirmişti. Birbirinden farklı özellikleri ve animasyonlarıyla Striker, Mystic ve Kara Şövalye, Black Desert'ün tehlikeli ama bir o kadar da eğlenceli dünyasına merhaba dedi. 

Geçtiğimiz yıl sonu Türkiye’de açılan Black Desert Online, Steam'e özel yaptığı sunucu açılışı ve %50 indirimlerle oyuncuların en çok ilgi gösterdiği MMORPG'lerden biri oldu. Son açılan sunucunun çok talep görmesi ile toplam sunucu sayısını 9’a, Steam sunucu sayısını 2’ye yükselten Black Desert Online büyümesine devam ediyor.  Steam açılışı ile yeniliklere önem veren Black Desert Online, Ramazan için yapılan görsel güncelleme ile 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı oyuncuların havai fişeklerle katıldığı görsel bir şovla kutladı.  Ramazan vesilesiyle oyuna yeni bir güncelleme ekleyen Black Desert, gece çıkan Ay ve Yıldız teması ile oyuna yeni bir soluk getirdi.

Basın Bülteni

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2024 05:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.06.2018 08:21
aralık 15 den beri oynuyorum oyun 10 numara ama TR gm ekibi çöp leş . Sanki oyunu kendileri kodlayıp dizayn etmişler gibi. Bi tavırlar bi egolar oyunu bırakan var ise gmler yüzündendir.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.05.2018 11:46
grafik özürlü oyun neresi ilgi görmüş anlamış değilim
MK Okuru
MK Okuru 31.05.2018 13:27
Grafik özürlü mü :)))))) Sen hangi ayarlarda baktın acaba oyuna, ayrıca oyunun içeriği hakkında bilgi sahibi misin ? Böyle bilip bilmeden videolardan izleyip trollemeye çalışanlar yok mu , illet oluyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.05.2018 13:18
Konsola gelsin artık ne zaman gelcek üff :(
Kalan Karakter: 300 Gönder
Black Desert Online'ın Steam versiyonu için yeni sunucu açılıyor
İlginizi Çekebilir