Black Panther sinemadan önce Lego Marvel Super Heroes 2'ye geldi

Ersin Kılıç 14.02.2018 - 17:02
Black Panther, Lego kahramanlarının arasına katıldı

Bilkom’un PS4 ve Xbox One platformları için ülkemizde satışa sunduğu “LEGO Marvel Super Heroes 2”, Marvel’in en yeni süper kahramanlarından Black Panther ek paketi ile artık çok daha güçlü. karakter sinema salonlarındna önce Lego Marvel Super Heroes'ta yer alan diğer Marvel karakterlerinin arasına katıldı.

Black Panther sinemalardan önce Lego Marvel Super Heroes 2'ye geldi

Warner Bros, Marvel’in yeni filminden esinlenerek Lego Marvel Super Heroes 2 oyununa Black Panther karakter ve seviye paketini ekledi. Oyundan bağımsız satın alınabilen bu paket, sezonluk geçiş (Season Pass) sahibi kullanıcılar için ücretsiz sunuluyor. Paket ile birlikte Vibranium kostümlü Black Panther’in yanı sıra, Okoye, Nakia, Erik Kilmonger (Black Panther), Ulysses Klaue ve Everett K. Ross karakterleri de oyun sırasında seçilebilecek karakterler listesine ekleniyor.

Ek paketin hikayesi 16 Şubat’ta vizyona girecek olan Black Panther filminden esinlenerek hazırlandı. Wakanda Krallığı’nda Süper Kahraman Black Panther ve kız kardeşi Shuri, vatan topraklarının en karanlık derinliklerinde mutasyona uğramış yaratıklar ve baş düşmanları Erik Killmonger’ın vahşi ordusu ile savaşmak için yola çıkıyor.

Basın Bülteni

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 00:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
Black Panther sinemadan önce Lego Marvel Super Heroes 2'ye geldi
İlginizi Çekebilir