Blades of Time şimdi Xbox ve PS3 için!

Batuhan Kavruk 10.03.2012 - 12:32
Yeni bir Hack'n'Slash lideri mi yoksa?
Bir önceki gösterimi Tokyo Game Show'da olan Blades of Time için ilgi çekici ayrıntılılar ve haberler geldi. BoT, Xbox ve PS3'tede oynanabilir olacak. Heavenly Sword,DMC ve X-Blades oyunlarına benzemesine rağmen BoT, iyi bir çıkış yapacağa benziyor. Tabi ki bu 3 oyunun tahtına oturabilecek mi, orası hala bir soru işareti.

Blades of Time oyununda görkemli bir hazine avcısı olan, Ayumi'yi yöneteceğiz. Hazine avcımız kendisini bir anda uzak, görkemli yapılarla dolu ilginç bir adada buluyor. Daha sonra içinde bulunduğumuz hazine avı süresince, yalnız olmadığımızı anlıyoruz. Dual-Katana ve Rifle gibi silahlar kullanarak, gargoyle ve bir ton değişik yaratıkla adanın gizemini açığa çıkarmak için dövüşüyoruz. Dragonland ismindeki adaya giden ölümcül yolda, daha değişik güçler ve silahlar kazanarak hayatta kalmaya çalışıyoruz.

Blades of Time şimdi Xbox ve PS3 için!
Oyunla yakından ilgili olan anahtar özellikler ise:

-Zengin bir karakter tablosu. Ayumi'nin küçüklüğünden şimdiye kadar geçen zaman, yeni düşmanlar ve daha fazlası.
-Başarılı şekilde tasarlanmış yapıtlar. Karlı bölgeler, ormanlar, antik yapılar ve gökyüzü adası gibi mekanlar.
-Derin ve etkili bir dövüş sistemi. 40 ve daha fazla özel yetenek, yakın ve uzak taktiksel dövüş özellikleri. Ayrıca düşmanlarımızı yok etmek için kullandığımız birtakım devasa sihirli güçler.
-Özellikle ilgimi çekmiş olan Time Rewind özelliği. Zaten ilk başta ismini gördükten sonra 'Bir tane daha Prince geliyor' diye söylenmiştim. Ayumi'nin kendi klonunu yaratarak zamanda geri dönebilmek gibi bir özelliği var. Bu özelliği bir takım bulmacaları çözebilmek ve düşmanlarını yok etmek için kullanıyoruz.

Favori türüm olan Hack'n'Slash camiasına bir oyun daha ekleniyor. Blades of Time'ın neler yapabileceği konusunda herhangi bir düşünce belirtemiyorum. Fakat zirveye ulaşması için, kesinlikle daha fazla şey yapması gerekecek ve beklenti her zamankinden daha fazla olacak gibi.

İşte videosu:


Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 18.05.2024 07:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
Blades of Time şimdi Xbox ve PS3 için!
İlginizi Çekebilir