Call of Duty’e Warhammer Operatörleri Eklenecek

İlkay Eren Kartal 1.03.2024 - 22:43
Call of Duty resmi Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre Call of Duty MW3 ve Warzone’a, Warhammer içerikleri eklenecek.

Acitivision resmi olarak Call of Duty MW3 ve Warzone’a yeni operatör kostümleri getirecek olan Warhammer birleşmesini açıkladı. Ufak bir video fragman ile Call of Duty, oyuna Space Marines, Sisters of Battle ve Astra Militarum kostümlerinin ekleneceğini açıkladı. Resmi bir çıkış tarihi verilmemişken bu güncelleme sezon iki esnasında gelebileceği gibi sezon üçe saklanmış da olabilir.

Call of Duty ve Warhammer 40.000 Crossover'a Gidiyor

İlk sızıntılar Warhammer 40.000 temasında bir etkinliğin de düzenlenebileceğini söylüyor. Hala doğrulanmış olmamakla birlikte bu da diğer birleşmeler ve etkinlikler gibi doğru çıkabilecek bir sızıntı gibi duruyor.

Activision’ın Call of Duty’nin yeni yol haritasında alacağı diğer kararlar merakla beklenmekte. En son firma artık Call of Duty markasının tek oyunculu yapısından yavaş yavaş sıyrılacağını ve son oyundaki açık yapılı görevler gibi görev yapılarıyla tek oyunculu kısmı oluşturacaklarını açıklamıştı. Bu açıklamanın ardından geleneksel Call of Duty yapısını seven oyuncular adeta isyan etmiş, Call of Duty MW3 ise neredeyse olumlu hiçbir inceleme alamamıştı.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 10:57
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call of Duty’e Warhammer Operatörleri Eklenecek
İlginizi Çekebilir