Capcom, Monster Hunter Now isimli mobil oyunu tanıttı

Taylan Bal 31.07.2023 - 11:20
Capcom, yakında piyasaya sürülecek olan mobil oyunu Monster Hunter Now için heyecan verici oynanış ve özellikleri, son çevrimiçi gösterisinde sergiledi.

2023 yılında piyasaya sürülecek olan bu oyun, Monster Hunter Now çevrimiçi gösterisi sırasında duyurulan resmi çıkış tarihi ve daha fazla detay ile birlikte ortaya çıktı.

Monster Hunter Now, oyunculara heyecan verici bir deneyim sunuyor

Monster Hunter Now, Nisan 2023'te duyurulduğundan beri topluluk içinde birçok spekülasyona yol açtı. Capcom ve Niantic, genel olarak oyun hakkında sessiz kalmışlar ve oyunun lansmanında neler olacağına dair merak uyandırmışlardı. 

Ancak, ekip oyunu stres testleriyle deneyimlemek için birkaç kapalı beta aşaması düzenledi. Şimdi ise çevrimiçi gösteri, oyunun bu yılın ilerleyen dönemlerinde piyasaya sürülmeden önce topluluk tarafından gözden geçirilebilecek pek çok yeni bilgiyi ortaya çıkarıyor.

Oyunun yapımcılarından bazılarının da katıldığı 30 dakikalık çevrimiçi gösteride, Monster Hunter Now'da hayranların görebileceği çeşitli oynanış özellikleri ve detaylar açıklandı. Avcılar, Kılıç & Kalkan, Büyük Kılıç, Uzun Kılıç, Çekiç ve Yay türünden çeşitli silahlarla oynayabilecekler. Monster Hunter Now, oyuncuların oyunu açık havada oynamasına odaklanacağı için, tek bir hikaye altında basit görev serileri olacak.

Oyunun AR ve konum tabanlı oynanış özellikleri detaylı bir şekilde anlatıldı

Çevrimiçi tanıtım gösterisi, Monster Hunter Now'ın artırılmış gerçeklik (AR) yeteneklerine ve konum tabanlı oynanışına dair oldukça detaylı bilgiler içeriyor. Yapımcılar, Monster Hunter serisinin aksiyon dolu avlarını Pokemon GO gibi oyunların konum tabanlı özellikleriyle dengeleme konusunda endişeli oldukları için geliştirmenin dört yıl sürdüğünden de bahsetti.

Monster Hunter Now, oyunculara heyecan verici bir deneyim sunuyor

Aynı zamanda Monster Hunter Now'da, oyuncuların dünyanın neresinde olursa olsun, yeterli sayıda canavara ve ilgi çekici noktaya rastlayacaklarından emin olmak için özenle çalıştıklarını da vurguladılar.

Monster Hunter Now'un lansmanı birkaç ay sonra gerçekleşecek ve oyuncular, yapımcılardan aynı özenle yapılmış detaylar ve muhteşem görsellik bekliyorlar. Çevrimiçi gösterideki görüntüler, geliştirme ekibinin bunu sağlamak için özen gösterdiğini net bir şekilde zaten gösteriyor. Oyunun çıkış tarihine yaklaştıkça, mobil oyunla ilgili daha fazla ayrıntı da açığa çıkabilir. Peki siz ne düşünüyorsunuz?

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 10:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
Capcom, Monster Hunter Now isimli mobil oyunu tanıttı
İlginizi Çekebilir