Creatures of Ava Tanıtıldı

Tunay Şahin 6.03.2024 - 21:38
Yeni macera oyunu Creatures of Ava, yaratıklarla dostane bir ilişki kurmayı amaçlayan ve Xbox Partner Preview'da tanıtıldı.

Creatures of Ava, yaratık kurtarma teması üzerine kurulu, Ava'nın Yaratıkları adlı daha rahat bir versiyon olarak Xbox Partner Preview'da tanıtıldı. Oyun, bu yılın başlarında silahlı Pokémon olarak tanımlanan Palworld'ün aksine, yaratıklara karşı daha dostane bir yaklaşımı benimsiyor. Vahşi hayvanlara işkence etmek yerine, onları agresif enfeksiyondan iyileştirip arkadaş haline getirmeyi hedefliyor.

Creatures of Ava'nın Özellikleri ve Hikayesi

Creatures of Ava'da kahramanımız, hayvanları kendi iradeleri dışında yakalamak yerine, gevşek dinozor benzeri yaratıklarla bir bağ kurarak onları enfeksiyondan iyileştirme yoluna gidiyor. Bu süreçte, dünyanın yeni bölgelerine seyahat etmek için yaratıkların yeteneklerini kullanmalarına yardımcı olacağız. Agresif olmayan savaş mekaniği ve belirgin bir hikaye ile diğer hayatta kalma ve zanaat oyunlarından ayrılam biz öelliğe sahip olan oyun, Rise of the Tomb Raider'ın baş senaristi Rhianna Pratchett tarafından yazılmış.

Yayıncı 11 Bit Studios, araştırmacı Tabitha ile birlikte Ava'nın sakinlerini tehdit eden ve 'solma' olarak adlandırılan inatçı hastalıkla mücadeleye çıkan 22 yaşındaki kaşif Vic'in sürükleyici bir keşif gezisine çıkarıyor br Ava'nın ilkel güzelliğini korumanın gerçek bedelini öğrenmeye zorlayan, insan merkezli bakış açısının ötesine geçmeye yönlendiriyor.

Tanıtım fragmanında Vic'in yaratıkların fotoğraflarını çektiği, flütünü kullanarak yaratıkları çağırdığı ve yaratıkların güçlerini kullanarak daha önce keşfedilmemiş alanlara eriştiği görülüyor. Pazar yerleri ve farklı karakterlerle dolu köyleri içeren canlı bilim kurgu renkleriyle dolu dünyası, daha anlatı odaklı bir atmosfer oluşturmuş.

Creatures of Ava'nın kesin bir çıkış tarihi olmamakla birlikte, oyun bu yıl içinde piyasaya sürülmeyi hedefliyor. Oyun, şu anda Steam ve Epic Games Store üzerinden takip edilebilir durumda ve yakında Xbox Game Pass ve PC için de mevcut olacak.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 00:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.03.2024 01:43
gevşek dinazor :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.03.2024 22:42
Yapın beyler yapın ıksırana tıksırana kadar saçma sapan oyunlar yapın.Bizde 10 senede bir RDR2 gibi oyun gelirmi diye bekleyelim
Kalan Karakter: 300 Gönder
Creatures of Ava Tanıtıldı
İlginizi Çekebilir