Darksiders 3'ün çıkacağı tarih Microsoft tarafından açıklandı

Furkan Güler 8.07.2018 - 00:22
Oyun ne zaman çıkacak?

Geride bıraktığımız hafta Shenmue 1 ve 2'nin çıkacağı tarihi yayınlayan Microsoft Store, bu kez Darksiders 3'ün çıkacağı tarihi yayınlandı. Microsoft'un verdiği bilgiye göre oyun 27 Kasım 2018 tarihinde piyasaya çıkacak. THQ Nordic tarafından dağıtılacak oyunun çıkacağı tarih yetkililer tarafından açıklanmamıştı. Microsoft'un bu bilgiyi izin alarak mı? Yoksa izinsiz bir şekilde mi verdiği belli değil. Darksiders 3, sevilen aksiyon serisi olan Darksiders'ın devam oyunu olarak piyasaya sürülecek. İlk oyunda mahşerin dört atlısından ilki olan War ile, ikinci oyunda ise Death ile bir maceraya çıkmıştık. Şimdi ise Fury ile kaldığımız yerden devam ediyoruz. Yedi ölümcül Günah'ı yakalayıp yok etme görevini üstelenen Fury'nin macerasında, Darksiders'ın sevilen dünyasına geri dönüyoruz.

Darksiders 3 çıkış tarihi

Oyunun açıklaması ise şöyle:

- Dünya'daki iyilik ve kötülük arasındaki dengeyi düzeltmek için kırbacına ve büyüsüne güvenmek zorunda kalan büyücü FURY'yi kontrol edin! 

- FURY'nin büyüsünü kullanarak onun her biri yeni silahlar, hareketler ve yer değiştirme kabiliyetleri sunan çeşitli formlarını ortaya çıkarın.

- FURY'nin hikayede ilerlerken gizemleri su yüzüne çıkarmak için mekanlarda bir ileri bir geri gittiği açık uçlu, yaşayan, serbest oyun dünyasını keşfedin. 

- Yedi Ölümcül Günah'ı ve mistik yaratıklar veya bozunmuş varlıklar gibi hizmetkarlarını alt edin. 

- Darksiders'daki sanat tarzı karşısında ağzınız açık kalsın: oyuncuyu cennetin yüksekliklerinden alıp cehennemin derinliklerine götüren, savaş ve çürümüşlüğün harap, doğanın istila ettiği, bir felaketin sonrasını betimleyen geniş ortamlar.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 17:43
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.07.2018 17:31
Bu combat sistemiyle oynatmaz kendini.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.07.2018 11:18
çok çok erken bence,geçen sene gösterilen alpha videoları hatırlıyorum çok kötüydü,1 yılda bunların hepsini düzeltip düzgün bir oyun yapmış olamazlar
MK Okuru
MK Okuru 8.07.2018 21:21
Bilip bilmeden konuşma adamlar ondan sonra bir video daha paylaştılar bayağı düzelmişti combat
Kalan Karakter: 300 Gönder
Darksiders 3'ün çıkacağı tarih Microsoft tarafından yayınlandı
İlginizi Çekebilir