Days Gone, beklediğimizden daha zor bir yapıda olacak

Furkan Güler 4.04.2019 - 16:48
Oyunun zorluk seviyesi çoğu oyuncuyu zorlayabilir.

Aksiyon dolu temasıyla PlayStation 4 sahiplerinin dikkatini çeken yapım Days Gone'ın piyasaya çıkmasına oldukça az bir süre kaldı. 26 Nisan 2019 tarihinde piyasaya çıkacak olan yapım hakkında yeni bir bilgi daha geldi. Game Informer'ın açıkladığına göre Days Gone, beklediğimizden daha zor bir yapıda olacak. Zorluk seçeneğinin olmadığı yapımda hayatta kalmanın zor olacağı söylenirken, oyunun hikayesinin oyuncuları zorlayacağı belirtildi. 

Days Gone, beklediğimizden daha zor bir yapıda olacak

Sadece PlayStation 4 platformu için çıkan yapımın hikayesinin çarpıcı sahnelere sahip olacağı tahmin ediliyor. Ana karakterimizin karısını aradığı oyun, Türkçe alt yazı seçeneğine sahip olacak. Son yayınlanan senaryo videolarıyla oyuncuları daha fazla heyecanlandıran oyunun senaryosunda zorlu seçimler yapmamız gerekecek. Şiddet bakımından oldukça fazla öğe barındıran Days Gone, The Last of Us Part 2'den önce, zombi istilasının hakim olduğu temaya hayran oyuncuları kendine bağlayacaktır.

PS4 Pro'da 4K çözünürlükte çalışan yapımda bir diğer dikkat çeken öğe ise oyundaki motosikletimiz oldu. Açık dünyada motosikletimiz ile gezebilecekken, bazı gizlilik gerektiren görevlerde özel ekipmanlarımız olacak.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 20.05.2024 07:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.04.2019 09:11
harıka pc savunanlara gelsın sankı ex oyun war gıbı ps4 akar xbox pc bakar hahaaahahahahahah
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.04.2019 07:48
4k ama 60 fps değil ekran yırtıla yırtıla oyun oynanmaz bu kadar yüksek fiyat oyun çıkarıyorsunuz adam gibi yapın bu yüzden alınmaz
Kalan Karakter: 300 Gönder
Days Gone, beklediğimizden daha zor bir yapıda olacak
İlginizi Çekebilir