Days Gone'ın geliştirilme sürecinde sıkıntılar mı yaşanıyor?

Furkan Güler 15.03.2018 - 15:07
Oyunun ertelenme haberi, akıllarda soru işareti bıraktı.

PlayStation 4 oyuncularının 2018 yılında en çok beklediği oyunlardan bir tanesi olan Days Gone için, hatırlayacağınız üzere geride bıraktığımız günlerde gecikme haberi çıkmıştı. Oyunun 2019 yılına ertelendiğini duyuran Sony yetkililerinin bu açıklamasından sonra, internette oyunun geliştirilme sürecinde sıkıntıların olup olmadığı tartışılmaya başlandı. Bend Studio'nun geliştirdiği oyun hakkında geliştirici ekip bazı açıklamalarda bulundu.

Days Gone'ın geliştirilme sürecinde neler oluyor?

Verilen bilgilere göre Days Gone'ın geliştirilme sürecinde herhangi bir sıkıntı yok. Her şey planlandığı gibi düzgün gidiyor. Bu açıklama oyuncuları rahatlatsa da, direkt olarak oyunun bir sene gecikmesi PlayStation 4'ün 2018 yol haritasını sıkıntıya sokacaktır. Oyunun oynanış mekaniklerini bile gösteren geliştiriciler, oyun için projede sona doğru yaklaşılmış hissi vermişti.

Keza oyunun gördüğümüz son hali, hem hikaye açısından hem de teknik açıdan oldukça ileri düzeydeydi. Yine de sona geldiğimizde oyuncuların gözü şu anda God of War ve Spider Man'de bulunuyor. Özellikle yeni God of War çıktığında, zaten yüksek olan PlayStation 4 satışlarında küçük çaplı bir yükseliş gözlemlenecektir.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.05.2024 00:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.03.2018 21:41
Pro sahibiyim. Kısmetse ana platform olarak PS5'e çıkar.. Bizde daha dandik halini pro da oynarız :D 15000 oyun tanıtıyorlar, 3-4 yıla çıkana şükreder olduk :D Neyse hiç olmamasından iyidir.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Days Gone'ın geliştirilme sürecinde sıkıntılar mı yaşanıyor?
İlginizi Çekebilir