Deneyimli isimleri topladığı Initiative için bir video yayınladı

Ersin Kılıç 12.03.2019 - 14:55
Stüdyoda önemli isimler bulunuyor

Xbox markası ile oyun pazarında önemli bir konuma yükselen Microsoft, Xbox One tarafında sergilediği tutum ile eleştirilerin de merkezinde yer alıyor. Xbox One ve Xbox One X kullanıcıları konsollarından memnun olsa da, bu kullanıcıların büyük bir bölümü özel oyun konusunda firmayı eleştirmeye devam ediyor. İşte haklı olan bu eleştirinin farkında olan Microsoft, önümüzdeki dönemlerde bu konuda gerekli adımların atılacağını açıklamıştı. Bu adımların en merak edileni ise şüphesiz The Initiative ekibinden gelecek.

The Initiative ekibi için bir video yayınlandı

The Initiative ekibini bu kadar önemli kılan en büyük etken ise bünyesinde deneyimleri isimleri bulundurması. Hatırlarsanız Microsoft, ardı ardına önemli isimler ile anlaştığını açıklamış ve tüm bu isimlerin The Initiative çatısı altında toplandığını duyurmuştu. İşte bu ekip yayınladıkları yeni video ile stüdyoya biraz daha yakından bakmamızı sağladı.

Yayınlanan videoda God of War'un önemli yapımcılarından Brian Westergaard, Sunset Overdrive ve Resistance 3'te ana tasarımcı olarak çalışan Drew Murray, 343 Industries'ten transfer edilen William Archbell, Rise of the Tomb Raider yapımcılarından Daniel Neuburger ve Blake Fisher'in yorumlarına yer verilmiş. Videoda yer almayan fakat stüdyo bünyesine katılan Tom Shepard ve Christian Cantamessa gibi isimleri de unutmamak lazım. Rockstar'dan transfer edilen bu isimler özellikle Red Dead Redemption oyununda önemli pozisyonlarda yer almışlardı. 

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2024 06:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.03.2019 00:45
Valla Ms önümüzdeki nesilde aklını Kullanırsa Sony işi gerçekten çok zor olur busefer çünkü xbox one gerek online altyapısı olsun gerekse game pas olsun ps çok daha iyi eğer oyun işini.bitirrlerse önümüzdeki nesilde yürür giderler.
Kalan Karakter: 300 Gönder
oXelight
oXelight 14.03.2019 00:36
RDR ve GoWu birleştirdikten sonra üstüne sunset ve tomb rider sosu döküp tatlı olarak da resistance 3 baharıtını ekleyiverin. Al sana battle royale :P
Kalan Karakter: 300 Gönder
Deneyimli isimleri topladığı Initiative için bir video yayınladı
İlginizi Çekebilir